Tröttheten tar över

Nu har Maria och Sanna precis gått hem, vi har ätit flygande jakob idag och det blev så gott (som vanligt i och för sig). Jag jag är så trött idag, inte för att de har vart här men för att jag var uppe så sent igår och haft en jobbig vecka (en så länge..) Men nu ska jag äntligen sova!

Imorgon ska jag avar hemma hela förmiddagen och plugga "ikapp" det som jag ligger efter med, vilket i nuläget är ganska mycket... Såg nyss att jag fick 1 poäng under G gränsen på psykologin men hoppas på att de kan vara lite snälla..Hoppas, annars är omtentan 19 april och den 18 april ska jag ut med jobbet! Så den lär jag ju inte bli godkänd på heller, haha!

Lättad, lite iallafall...

Sitter med min portfolio i knät och har just gått igenom 3 personers åsikter kring mitt arbete och ändrat det som behövts. Jag har precis lämnat in det nu och nu är det bara 2 A4 kvar att skriva i svenska kursen sen är den ur världen.. Skönt!

Men nu måste jag sova eftersom jag ska upp om 6 timmar igen; På föreläsning och arbeta med basgruppen 9-15. Och som vanlig är det mys kväll hos mig, imorgon blir det flygande jakob!



Söndagsmiddag

Idag kommer min familj hit. Det är bara mamma och Ida som varit här, så vi får se hur pappa och Rasmus tycker om mitt "område"..Haha... Men iallafall ska de äta middag+efterrätt här. Gissa vad det blir?




      

Gott blir det iallafall...

Lördagsmys

Igår var Sanna här hos mig och vi bakade matmuffins. De såg inte så bra ut och jag har inte smakat än så vi vet inte om de är goda heller. Men det tror jag, allt vi laga blir gott... Jag, Jocke och Sanna satt och kollade på Robinson och fotbollen och åt godis, mys...



Du behöver:

  • 3 dl vetemjöl
  • 1 ½ dl grahamsmjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 ägg
  • ½ dl olja
  • 1 ½ dl naturell yoghurt eller filmjölk
  • några soltorkade tomater
  • 6 skivor salami
  • 2 msk hackad färsk basilika
  • 150 g fetaost

Gör så här:

Smörj en muffinsplåt eller ställ upp stora muffinsformar i papp på en plåt.
Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Tillsätt ägg, olja, yoghurt eller fil och arbeta snabbt ihop till en deg. Fördela degen i formarna.

Hacka soltorkade tomater. Skär fetaosten i kuber och skär salamin i strimlor.

Tryck ner lite tomat, fetaost, salami och basilika i varje muffins.
Grädda i mitten av ugnen, 200 grader i 20 minuter.



Hemma

Nu ör jag äntligen hemma igen, efter att ha vart borta sen 8 i morse...Lovade mina kära vänner att jag skulle gå med dem ut idag men jag hoppade av i sista sekunden. Sitter nu istället och ska försöka mig på att gör en bra blogg design men vi får väl se hur det går!

Så här ser min fredagsnatt ut; 3 riskakor och en sprite...


Sen ska jag sova och det ska bli så skönt efter denna långa veckan! Imorgon är det innebandy som gäller och mys framför tv:n

Ny dag

Jag är redan uppe och har nyss ätit frukost. Gick upp när Jocke gick till jobbet idag eftersom jag försov mig igår får det inte hända idag igen. Jag hatar att försova mig, man blir så stressad på morgonen och glömmer en massa saker och senare på dagen är man sur och grinig. Det gillar vi inte. Men idag ska jag ta det lugnt på morgonen, göra kaffe till skolan och välja kläder i lugn och ro. Skönt...

To do:
-Ringa min hyresvärd och ge honom en lista på saker som han ska fixa i lägenheten 
-Skolan 9.00-15.00
-Jobba 15.30-23.00
-Utgång (kanske) 23.00-...

Igår fick jag mitt körkortstillstånd hemskickat (hade tappat bort det, som med allt annat) så nu ska jag köra och ha körkort i sommar...




Regnbågsskola; Ja eller nej?

Jag har nyss sett en debatt på UR om den ny gayskola i New York och jag vet inte riktig vad jag ska säga om det. Detta menas alltså att det finns en skola där det bara går homosexuella och transor. Jag tror att det är skönt för eleverna själva att gå i denna skola eftersom de själva säger att de kan koncentrera sig mer i skolan och lyckas eftersom de inte finns något hot mot dem. Det är ju såklart en positiv sak, men det mest skrämmande är ju att i en vanlig skola känner de sig inte trygga. Vilket gör at det är ju där vi måste börja arbeta mest. Kanske mer genom värdegrunden? Det negativa med denna särbehandlig är just att eleverna skiljs åt från de övriga och blir då utfrysta och separerade från samhället. Våran uppgift som pedagog är ju just att få elevera att acceptera att alla är olikam alla är unika men varför börja med en sådan skola då? Det ger ju uppfattningen om att de skiljer sig åt mängden...

Vad säger ni? Bra eller dåligt? Min mening är som sagt splittrad i frågan...

Se hela klippet och repotaget:
The Harvey Milk High School

Matte kurs

Idag började jag en ny mattekurs. Passade inte mig så jag och Carin bytte till en lättare ... Känns bättre redan nu och har beställt böcker för 600 kronor, mindre kul! Fick nytt schema också så nu sprack hela min planering jag jobbat med denna eftermiddag!

Men som sagt måste jag ha läst lite matte för att bli behörig lärare. Började vetenskapsteori idag också och fick nytt schema även där, och skulle verkligen behöva att ha 3 kalendrar, 1 för varje kurs...


New stuff

Idag har jag och Sanna ätit våfflor i mängder, det var väldigt gott! Sen åkte hon med mig til Angered för och göra lite "ärenden", tack för hjälpen Sanna! Såklart hittade jag lite saker som jag ville ha och detta blev det:

   
2 par skor



En mörklila väska (inte så lila som bilden visar!) Väldigt fin






Våffeldagen

Nu är jag hemma och väntar på att Sanna ska komma hit och äta våfflor med mig. Jag har tvättat hela morgonen och nu är hela min tvätt hög bort! Skönt. Nu måste jag duscha, byta om och börja med smeten!




Äntligen

Nu har jag äntligen beställt min älskade klänning, beställlde två fina armband att ha till också!

Nice Dress
 
Macrame Bracelet                           Peace Satin Bracelet



Rockspot.se

Vi var på rockbaren i fredags och jag fattar nite grejen med stället! Det är ju inte direkt min typ av ställe, men som sagt var vi där iallafall och självklart finns det ju vimmelfotografer där med. Okej, tänkte jag, de blir ju alltid mongo men iallafall. Dagen efter så har killen lagt in mig och Maria som FÖRSTA bild...En stor bild...Kul!


"Hej, jag är mongo"



Städning

Det har inte vart något bloggande på ett tag, har haft ganska mycket plugg. Men iallafall är jag hemma från ojbbet och innebandyn och ska storstäda (!) nu. jag har nåmligen inte haft några dammsugarpåsar så jag har inte dammsugit på ett tag, så inatt drömnde jag till och med om att all min smuts försvann in i min dammsugare...

Imorgon har jag examination i skolan, wish me luck (känns som om jag har det ganska ofta?!)

Dags för städning, (förlåt grannar om det brötar men som sagt, hämnden är ljuv efter allt barnskrik och borrande i väggen!!!)



WOW, vilket dammsugare...eller är det en leksak?!




Träning med min vän

Nu har jag gjort mitt plugga för idag, har dock mycket att göra imorgon så jag har just gjort en planering så jag ska hinna allt innan deadlinen på torsdag. Jag tänkte att jag skulle strunta i och träna med Sanna och plugga ett tag tillmen jag är hellre med min kära vän!



Dags att byta om till träningskläder!


Ett mirakel..

..är just vad husmanskost är. Jag har just ätit egna köttbullar, potatis, sås och kokta morötter. Det är sååå gott. Nu ska jag aktivera mitt konto på vetenskapskursen, plugg och leta efter mitt nya schema till lärarprogrammet..

En sak som jag har tänkt på som jag blir otroligt irriterad på är då vuxna människor inte skriver stora bokstäver på sitt namn eller i början av en mening.. Det är så irriterande! Tänk på det så får ni se...Jätte jobbigt! Haha!


Dessa kanske skulle vara en hjälp?!


Lunch

Dags för lunch! Jag har pluggat en del nu faktiskt... Nu ska jag göra köttfärslimpa, potatis, kokade morötter och sås! Sen får jag fortsätta plugga igen...


Yes, eller?

Jag kom in på kursen som jag sökte...vetenskapsteori och den verkade jätte rolig, tills jag fick välkomstbrevet där det stod: Välkommen till en nätbaserad kurs i filosofi 7,5 hp... FILOSOFI!? Hmm.. skumt tycker jag eftersom det inte riktigt stämmer ihop med kursbeskrivningen...men men vi får väl se vad jag har att vänta! Alltid bra med lite poäng ;-)

To do today:
10.00-13.00 Plugga(!)
12.00-13.00 Luncha med min själv..
13.00-15.00 Fortsätta plugga
16.00-17.00 Gymma med Sanna på Life i stan
17.00-.......... Vara hos Sanna bänkade framför tv och äta "en stark gryta"



Plugg

Nu ska jag äta lunch efter att ha pluggat i 2 timmar (!) men jag har i och för sig inte kommit så långt men det är en bra början. I morse var jag ute och sprang men Jockes hund, allt för att plåga honom lite...Haha...

Ska snart åka till jobbet och jobba till 22.00 men det är roligt att jobba på måndagar eftersom vi spelar innebandy! I like...

Imorgon ska jag fortsätta med min portfolio och sen ska jag och Sanna styrketräna på Life!

Nu är det lunch!!!


Fatcat

Man skulle kunna tro att min katt har gått på viktväktarna men icke sa nicke...han har bara blivit smal och av med pälsen...han var ju sjukt tjock innan! Haha!





Före

      
Efter










Helgen

Denna helg har jag inte gjort något speciellt. Jag tränade i lördag och kollade på melodifestivalen. Det var det... Melodifestivalen var bra, hade vart roligt om man hade haft någon att kolla med...Haha men Maria höll mig sällskap en stund iallafall!

Igår var jag med Jocke och kollade på hans matcher han hade sen låg vi i soffan och åt tacos... och kolla på film!


Min bästa vän för lördagskväll...=)


Äntligen fredag!

Nu är jag hemma från jobbet! Äntligen får jag sitta i min soffa och kolla på TV. Jag har jobbat alla kvällar denna veckan förutom tisdagen... men det är skönt att vara ledig på dagen.

Nu har jag (hör och häpna!) påbörjat min portfolio... Gjort upplägget och läst hur jag ska gå tillväga! Nu förstår jag..kanske!

Imorgon ska jag spela innebandy men innan det ska jag rida..eller efter, beror på hur trött jag är på morgonen.

Nu är det film och chips dax! Mumma..




Tvättdag

Jag är uppe med tuppen idag, eller klockan 8 gick jag upp för jag tvättar just nu... Det är så tråkigt men jag var verkligen begravd i smutstvätt.

Sitter och lyssnar på The Voice som alla andra morgonar men just idag är Ugglan Caroline där och pratar om sin "bilolycka" och sin låt som hon ska framföra imorgon, som dessutom är tippad att vinna! VInner den så ska jag ALDRIG kolla på Melodifestivalen igen!






Vetenskapsteori...

..heter en ny kurs som jag har anmält mig till denna vår... börjar vecka 13 och jagf tror jag komemr in eftersom det var några platser kvar! Jag gillar ju och plugga (ibland, om det är intressant) så det blir skoj.

Anmälde mig även till 2 sommmarkurser: Sociologi, GR, (A), Ungdomssociologi och Mobbning i lärandemiljöer I. Det blir spännande!

Men kurslitteraturer är väldigt dyr...=(

Dumma portfolio

Nu ska jag snart göra iordning mig och sen ska jag åka och spinna, ett medel pass i en timma! Gah...jag kommer dö! Men det är ju roligt iallafall...

Men först tänkte jag att jag skulle börja se över min portfolio som ska vara klar nästa vecka! Jag vet inte hur jag ska skriva eller någonting.. Kommer nog bli en ganska svår uppgift... Suck!

Ibland får man sota...

.....för det man ätit upp! Så då får man det ersätta dagen efter...En liten överraskning till Jocke när han kommer hem:





Yves Rocher

Träningen gick jättebra, men var sååå himla jobbig. Jag undrar alltid varför jag utsätter mig för sånt här, speciellt spinnigen...Men det är ju skönt efteråt! Träffade Karin också på Life, det va trevligt!

Nu ska jag göra lunch (lite sent?). det blir fisk och potatis, jag är så hungrig... Var och hämtade ut mina produkter från Yves Rocher: Handkräm, schampo med lyster, balsam sprej (erftersom jag har STORA tovor i håret) och ett hallonrosa läppstift...







God morgon

Nu som vanligt sitter jag vid datorn och äter frukost... Jga ska snart ta bussen till Life storås och vara med på spinningpasset därefter powerMID som det heter. innebär att man fokuserar på endast mage och rygg.. Det är bara en halvtimma men så jobbigt! Jag och Maria var med på det passet förra veckan men bara i 15 minuter och redan då var jag helt död, träningsvärken satt i länge... 

Efter träningen ska jag hem och påbörja min Portfolio som är vår examination för denna kursen..Vet inte hur jag ska börja eftersom jag aldrig gjort examinationen i en sån här form. Men det löser sig nog..







 

Gårdagen

Hann inte blogga igår eftersom det var fullt upp hela dagen...

Gestaltningen i skolan gick bra, är dock så otroligt nervös när det är min tur att prata...Borde väl finnas kurser där man lär sig sånt där? Borde isåfall gå en sån.

Efter skolan åkte jag och mötte upp Maria vid Life och vi styrketränade och solade.. Väldigt skönt efter en dag då jag vart så nervös!

Sedan åkte vi och handlade det vi skulle ha till tisdagskvällen. Sanna kom sen hem till mig och vi började laga maten...Mumma blev det iallafall!


Eget potatismos och ugnstekt falukorv med tomatskivor


Mina fina vänner


Ordning och reda

Jag älskar att ha ordning. Att inte mötas av en stor mega diskhög från förra veckan, att inte slubbla på saker precis när man kommer innanför dörren, att ha en bäddad säng, att ha en städad garderob och att ha packat mina saker dagen innan skolan..Sånna här saker gör att man kan koncentera sig på det viktiga istället som i mitt fall just nu är lägga mig i badet och plugga på mitt gestaltande föräldramöte som vi ska hålla imorgon...Börjar bli lite nervös men Sanna gav mig idèn att låtsas att alla är nakna..som om man inte skrattar ihjäl sig då istället!

Hade förresten tenta idag... Gick förvånadsvärt bra! Med lite hjälp av Sanna :P, tack! Men det är inte ett G men en god väg iallafall...Men innerst inne hoppas jag på ett G... Hade vart ballt om man klarade det utan att plugga, utvecklingspsykologi och allt, det är ju så roligt!!!

Morr

Nu ska jag åka till jobbet, och nej, jag har inte pluggat! Jag ska helt enkelt improvisera på tentan...Wish me luck! Haha...
 Igår när vi kom hem så började jag och Jocke tjafsa om vilken av våra husdjur som börjat "tugga lite" på sängen.. Jocke var helt övertalat om att det var Charlie men jag vet och är helt 100% säker på att det är Texas (hunden)... Slutade med att vi tillsammans gick in och skulle inspektera sängen och jag fick en chock!

Vem är den skyldige, tror ni?

    VS  



=



Jag kan väl bara säga att Jocke sa: Oj, då det där kan inte vara Charlie! Verkar som Lina fick rätt igen....




No föreläsning

Jag kom nyss hem från skolan. Tänkte stanna hemma idag och plugga på min psykologitenta som jag ska ha ikväll men vi skulle ju ha en föreläsning så jag gick upp i tid. Men iallafall blev jag som vanligt stressad på morgonen och småsprang till skolan. Men det blev ingen föreläsning.... Så jag gick till HM och köpte strumpbyxor och flytande eyeliner... Fick nu reda på att föreläsningen va i en annan sal! Haha.. opsi!

Nu ska jag plugga lite på tentan, diska och laga mat..

Jobba och träna ikväll...







Söndag

Nu är jag äntligen hemma och ska ta ett efterlängtad bad...Ska testa ett nytt schampo, fixa ögonbrynen och måla naglarna... Sen ska jag återgå till min soffa och kolla på Wipeout som börjar ikväll... Skulle verkligen vilja testa den banan! Haha...






Utmaning

Tre jobb jag har haft: Försäljare (reklampelare), blomsterarbetare (om Terborn nu räknas som jobb och inte slavarbete!) och fritidsassistent (som jag är nu)

Tre platser som jag bott på: Kortedala, Olofstorp, Hjällbo

Tre tv-program: Unga mödrar, Desprete housewives, Top model

Tre favvo plagg: Leggings, partyklänningar, myskläder

Tre favvo maträtter: Husmanskost, sushi, fisk

Tre platser där jag skulle vilja vara just nu: Alanya, i min soffa, på shoppingrunda i stan!


Jag utmanar Sanna Och Carin



Sista dagen...

..som jag har ansvar för alla djur och allt vad de är! Gillar djur alltså men ibland är dom bara för mycket... Om i timma ska jag åka hem till mig igen och påbörja min storstädning av lägenheten, blir dock ganska svårt eftersom jag "råkade" göra sönder dammsugarpåsen....ÅH!

Igår var Sanna hemma hos mig och det var jättemysigt... Sanna påpekade hur man uttalar hejdå. Har inte riktigt förstått än men som hon förklarade finns det dom som slappnar av i tungan(!) när de säger hej...då.. Haha det gillar inte Sanna iallafall, så nu vet jag precis vad jag ska säga varje gång vi lägger på luren....


Hej dååååå




Andra chansen

Snart ska jag hem till mig och städa lite, sen möta Sanna ich handla ingredienserna för MOJITOS! Vi ska kollapå melodifestivalen och mixa drinkar och dricka lite vin... Mys!

Träningen gick bra idag, blev inte lika trött som jag brukar. men vi hade i och för sig lite mindre plan.. Haha och förresten så var Sannas hår JÄTTE fint!



+



= I like

Träning

Sitter vid datorn hos mamma och pappa med en filt runt mig eftersom det är 15 grader här inne! Jag vet nämligen inte hur man ska göra för att elda i kaminen... Men men dom kommer hem från Branäs imon så då åker jag hem igen, till min varma lägenhet.

Det blev ingen pubkväll igår, han göra iordning mig och dricka några glas vin sen blev det sura miner, så jag gick och la mig vid halv 11, det var väl lika bra det eftersom jag ska träna nu klockan 1.

Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag, inte mer än att kolla på melodifestivalen och slappa i soffan... Måste hem och ladda min telefon eftersom laddaren sitter fast (!) i uttaget så kan jag inte ta med mig den någonstans... Haha!




Gah!

Jag hittar inget att ha på mig! Antingen är det fult på eller så har jag inga leggings till eller så är det inga skor som passar! Åh, va jag blir galen! Mjukiskläder is the shit... Som vanligt slutar det med en vanlig tråkig och utsliten tubklänning... Men den är bekväm!



Denna hade ju inte vart fel...

Hihi

Haha, mitt inlägg blev lite aggresivt så vi får hoppas att inte min granne läser bloggen... Men det gör hon väl så besatt som hon verkar!!!! Haha...

Nu måste jag byta och och smaka på mitt vin! Mumma...




Hundar

Som ni kanske vet har min kära sambo köpt en hund, en hund som jag inte kommer så bra överrens med. Men iallafall så går jag ut med den ibland (!) och en sak som ALLTID händer är att andra hundägare kommer fram och ska "hälsa"! Jag blir sååå irriterad! Här är några saker som jag funderat på:

1. Hur vet hon (i detta fall en tjej) att dom vill "hälsa"?
2. Hur vet hon att jag har lust att prata hundar med henne när jag för tillfället inte föredrar fyrbenta saker?
3. "Dom är kompisar", var också som en kommentar som jag fick på en promenad, hur vet hon det?

Sen så står hon (samma person som tidigare) i fönstret VARJE gång jag är ute och glor med sin hund!
-"Titta Deki, där är din kompis, gillar du din kompis blablabla..." , säger hon till hunden. Att jag inte DÖR! Nästa gång hon står där ska jag vända mig om och peka fuck you.. Haha det hade vart roligt faktiskt...

Bara för att man håller i ett koppel med en duntuss i änden gör det INTE okej att prata med andra... Lite osocialt men blir väldigt irriterad ibland alltså!

Det är precis som om jag skulle gå fram till någon som har samma Everest jacka som jag och säga; Dom ska bara hälsa lite, dom är kompisar! Hur skulle det se ut?!


Partykläder?

Idag har jag vart i skolan och pluggat med min basgrupp. Det gick sådär, svårt att koncentera sig på samma sak när alla tycker olika om ALLT. Men men vi är iallafall färdiga nu...

Jag ska diska hemma och packa ner mina partykläder som jag ska ha ikväll på pubkvällen, men som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig.. Hmm! Någon av dessa blir det...



To do

Denna helg kommer jag att vara hemma hos mamma och pappa och passa deras djur. Imorgon ska jag:

- Ta ut hunden och hästarna innan 8.00
- Skola 9.00-13.00
- Hem till mig och hämta party kläder och träningskläder
- Hem till mamma och mocka och ta in hästarna, ut med hunden och mata sköldpaddan (va töntigt de lät!)
- Träna klockan 15.00-16.30
- Kolla på Jockes match 19.00- 20.00
- Hem till mamma och byta om och sen på pubkväll!

Lång d ag, men rolig!


Söt


Hittade en supersöt bild på Charlie när han är typ 10 veckor!


Spinning

Nu har jag precis ätit frukost och jag är jätte trött. ÄVen om jag gick upp nyss... me iallafall ska jag möta Maria och åka och köra spinning i Life i Storås, sen ska vi sola (klara inte av att vara så blek som jag är nu, alltså nästan genomskinlig!). När jag kommit hem måste jag plugga för min utvecklingspsykologi tenta som är nästa onsdag.

Nu måste jag fixa håret innan jag ska åka...Förresten kolla in Sannas blogg, hon fick KORT hår, men väldigt fint!


Bildspel från Life Storås


Desprete housewives

Dålig uppdatering idag, men idag har jag vart i skolan till 13.00 sen har jag abra legat i soffan och halvsovit. Väntar  på Maria nu som KÖR hit, japp, hon har fått KÖRKORT! GRATTIS Maria!!!! Men iallafall ska vi påbörja en mycket bra omgång med ostbågar och kolla på premiären av Desprete housewives.. Mys..







Min vän

Jag har en vän, en vän som är HÅRMODELL! Ballt va... Säger inget med men kolla in http://www.sannamariabeatrice.blogg.se/
Jag är stolt över dig!



Sötnos!

Seminarium

Nu börjar mitt första seminarium på internet, utvecklingspsykologi. Wish me luck!

                                          

Hej och varmt
välkommen 
  till
utvecklingspsykologi

Kul att du är här!

 





























Otroligt söt framsida när man loggar in... Haha!


Utmanad

Utmanad av Carin www.fortrollamig.blogg.se

1. Vad heter du?: Lina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Luft
3. Flicknamn: Leah
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Legging
8. Mat: Lövbiff
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Linköpning
11. En orsak att vara sen: Lite trött
12. Något man skriker: Laaaaatmask
13. Film: Lejonkungen
14. Något man dricker: Lakrits shot
15. Band: Linkin Park
16. Djur: Lus
17. Gatunamn: Lina vägen (Husum)
18. Bil: Lexus
19. Sång: Love, Love, Love (Agnes)

Utmanar
Ida
Sanna
Maria



Gah!

Upptäckte just att jag har mitt första "forum" idag! Typ ett seminarium på internet, på alla dem kapitel som vi läst (eller SKA ha läst)... Jag är på kapitel 2 vi ska ha läst till kapitel 6... Skynda skynda!






Dags att svettas...

...tillsammans med min utvecklingspsykologi bok, på engelska, 512 sidor! Jag måste läsa 100 idag... Till det; kärleksmums och te med apelsin/ananas/grädde smak i mina nya fina koppar.






Världens finaste klänningar!


  

   

  

   

Alla klänningar är från Nelly.com.. Älskar dom... Men dom  kostar 400 var! Så jag får nog välja en av dem...Synd!



Vimmelbilder in my as

Haha, hittade just en vimmel bild på oss på nattstad.se... inga kommentarer!





Tjejmiddag

Tjejmiddagen blev verkligen lyckad! Jätte roligt...Vi åt avokadosoppa som förrätt, fläskfile/potatis/pepparsås och sallad till huvudrätt och vanlijdröm till efterrätt... Mumma. Och så gjorde vi Mojitos också...Många!

Vi spelade Wii och vilda gester..Älskar det spelet alltså, gud va jag skrattade!

Sen åkte vi till stan och gick till Berså och det var också kul...

Nu har jag just städat lägenheten och det var miljoner saker att diska! Men nu är det fint igen!


Snygg diskhög?




RSS 2.0