Morotskaka

Nu har jag äntligen städat färdig, iallafall för denna gång. Ska diska bara och sedan funderar jag på om jag ska överraska mina kära vänner på en morotskaka...Hoppas jag har allt hemma!

Ikväll är det mystisdag som vanligt och vi ska äta ugnstekt falukorv och hemmagjort potatismos. Mumma!
 

Oskars Morotskaka


Eremitkräfta

Jag vill ha en eremitkräfta men jag har inget akvarium... Någon som har något, typ 100 liter eller något sånt?







Tillbaka i verkligheten

Nu ska jag dra igång en storstädning av våran lägenhet, plugga vetenskapsteori och söka stipendier. Hade mycket hellre vart i fjällen, åkt skidor och gått  på after ski...

Igår jobbade jag och hade min andra utvecklingspsykologi tenta, det var jätte svår! Svarade på allt förutom sista frågan som jag inte fattade...

Dags för städning innan lunch!



Sälen

Jag har haft världens underbaraste helg. Skidor, fest och min älskling, kan det blir bättre? Älskar Sälen, älskar att åka skidor.. Vill åka tillbaka nu!


Kim, jag, Milla, Tony och Marika


Älskling på Högfjällshotellets nattklubb "TB grill room"


Jag på "TB grill room"


Öl och cider högst upp i backen


Tony, Marika och Jocke "TB grill room"


Jocke i Lindvallens bowlinghall


Jag och Jocke i sittliften


Pics från lördag

En hel dag på Olympistravet med jobbet, middag på La Vacca och en avslutning med Sanna på Chez. Perfekt lördag!

   



   






Just nu

Plugg och köttsoppa





Dags för en dusch och sen jobb!


Måndag

Nu sitter jag och pluggar, har ca 2 timmar kvar kanske.  Jag har massor och göra denna veckan:

Måndag: Plugga matematik och jobba 14.00-22-00
Tisdag: Skola 9.00-15.00 och plugga utvecklingspsykologi (tenta på måndag) sen träffa Sanna och Maria.
Onsdag: Spinning/powermid 12.00-13.00, rida 13.00-15.00, banken 15.00 och sen jobba till 22.00.
Torsdag: 9.00 SÄLEN!

Mycket och fixa innan veckan är slut...Får inte glömma att betala mitt körkort innan jag åker!



Lindvallen (Sälen)



Gråter ögonen ur mig

Jag hittade en blogg som var så sorgsen. Gå in och kolla, jag gråter ögonen ur mig!

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/





Olympiatravet

Nu sitter jag ordninggjord och dricker en kall cider för att åka till Åby med jobbet.

Jag ska skicka tillbaka min klänning som jag fick hem från Nelly.se eftersom den var för stor. Istället har jag på mig min vit/marinblåa klänning från stylebystars med en svart bolero över, självklart har jag lockat håret också!

Ska gå till torget och hämta ut pengar och köpa nya batterier till min kamera innan vi åker...








Färdigpluggat

Nu har jag pluggat färdigt för idag, eller iallafall innan jag ska åka till mamma och pappa och rida. Ikväll ska jag jobba från 15.00-23.00, men innan det ska jag spela innebandy!

Jocke ska ringa våran bankman idag och höra hur stora chanserna är att vi får ett lån till hus. Jag tror att de är -10 men vi får se vad han säger.

Nu ska jag äta blodpudding med lingonsylt och sitta på balkongem ett tag innan jag ska åka.
  


Kycklingklubbor

Just nu håller jag på och laga mat: kycklingklubbor och rotfrukter. Sitter på balkongen och pluggar (!). Har kommit ikapp i vetenskapsteorin nu iallafall, har bara matte och utvecklingspsykologi kvar... Hahaha, men jag tänkte göra utvecklingsteorin imorgon och strunta i att gå till skolan (förlåt Carin).

Jag har suttit på balkongen i ca; 1,5 timma och jag har fått massa färg! Helt otroligt hur brun jag blir fort på balkongen...

Ikväll ska jag jobba, det behövs nu när jag vart ledig i 9 dagar!



Pluggtime

Har just vart och tränat: spinning och powermid. Nu är det dags för PLUGG, ända fram till 18.00...Det klarar jag!


Drömhus

Jocke och jag satt och kollade på hus igår kväll. Hittade ett jättefint i Olofstorp, Jockes absoluta favvohus, det är stort stor tomt och ägaren har gått ner från 3.500000 till 2.895000, fortfarande ganska mycket men väldigt fint!

Fasad Huset


Fasad



Blondinbella otrogen?

Jag läser blondinbellas blogg varje dag, vet inte varför men tycker att hon skriver på ett bra sätt. Nu har ju Katrin Zytomierska anklagat henne för otrohet. Jag vet inte om det är sant men jag har svårt att tro det. Är det en av Kartins nya lögner eller har blondinbella varit otrogen? Hur det än är tycker jag att det är töntingt av Katrin som är typ 40 och sprider rykten om andra som hon inte känner... Det är ju inte första gången hon och blondinbella har konflikter.

Läs mer här!



Monster i handfatet

Jag har städat hela dagen, jag har inte ens pluggat... Jag har undrat ett tag varför det tar sån tid för vattnet att rinna ner i avloppet i handfatet på vår toalett, men jag hittade nyss problemet. Det bodde  monster där inne, det såg iallafall ut så! Eller jag vet inte hur jag ska kunna förklara men det var som massa vårtor och slem....Usch va jag trodde att jag skulle spy... Men nu, efter jag petat med en massa föremål, är den borta...Puh!



Han bor inte längre i mitt avloppsrör!


Nu ska ner och slänga kartonger, sedan till affären och köpa lök kanske lite frukt till ikväll, hämta min nya Vila klänning, lämna filmerna vi hyrde igår, sen hem och laga middag...


Det ryktas om...

.. att jag och Jocke kommer att flyga till Turkiet vecka 30 denna sommar.









Minnen från 2006





Nu dör jag...

...var min tanke som jag hade i skallen under hela joggingrundan! Japp, istället för att åka till gymmet gick jag ut och joggade. Jag valde att springa en slinga som vi sprang när vi gick i grundskolan eftersom jag tänkte att den är nog lagom till att börja med, eftersom det var typ 7 månader sen jag joggade sist och dessutom var jag ju öiten när ja g sprang jut den rundan senast.

Men...för det första var jag rädd att någon förföljde mig (8.30 på morgonen? Ne, tror inte det!), för det andra kände jag inte igen mig alls och för det tredje var de såååå mycket längre än jag trodde.

Väl framme, efter att ha funderat på att hoppa i älven istället för att fortsätta jogga, kollade jag på klockan och tänkte: "nu har jag iallafall joggat 1 timma". Men nej, då hade jag sprungit i 25 minuter, men jag är stolt för det!  Det är ju skönt när man är färdig!

Nu blir det storstädning av min lägenhet, efter att ha nästan gråtit en skvätt så smutsigt det är överallt!


Tisdag

Jag kunde inte sova längre efter att Jocke åkt  till jobbet, eftersom mina näsdroppar tog slut igår. Så jag gick upp kvart i sex.

Nu sitter jag vid datorn och ska göra en planering på allt jag ska plugga idag, vilket blir en lååång planering. Men först ska jag ta spårvagnen och åka och träna, antingen i stan eller i storås...

Senare ikväll ska jag träffa Sanna och Maria och idag är det dubbel avsnitt av Desprete Housewives! Yeey...



Påskhelgen

Denna helg har varit mycket rolig. Jag har inte pluggat eller jobbat någonting, vilket vart väldigt skön. I torsdags var vi ju på Fast and Furious och den var faktiskt inte bra, alla säger att det är en av de bästa filmerna men jag håller inte med!

I fredag var vi på bamboo; Jag, Ida, mamma och Catta. Har inte så många bilder, snodde några från Idas blogg. Bland annat på mig och Buddah...


 


På lördagen så tog vi en tripp till IKEA och eftersom jag har shoppingförbud (Nej, jag har inte brutit mitt löfte än!) fick Jocke betala och han köpte 12 glas som vi skulle göra efterrätt i och så fick han ett dilemma; Antingen skulle han åka därifrån ensam ELLER med mig och sånna-man-göra-egna-isglassar-i. Han valde det sistnämnda! Senare på kvällen var vi hos mamma och grillade, drack vin och spelade När och Fjärran. Ett spela som jag kunde 3 frågor av ca; 250 som vi gick igenom under kvällen. Men det var kul iallafall! Dessa bilder är även dom stulna från Ida och sista bilden härmar Ida, Dessie som hon och hennes kompis skrattade åt hela kvällen!

   



På söndagen var det grillning hos Jockes vän Håkan. det var väldigt mysigt och jag träffade många som jag aldrig träffat förut. Vi spelade kubb och RappaKalja, vilket var betydligt lättare än När och Fjärran.

Igår (måndag) var vi trötta/bakfulla efter helgen så vi bestämde oss för att sova så länge som möjligt och därefter gick vi på bio (IGEN, fjärde gången på 4 veckor). Denna gång såg vi: RACE TO WITCH MOUNTAIN och den var bra!

SF Bio: Race to Witch Mountain

Madagaskar 2

Nu är det slut på ensam deppandet, nu blir det tecknad film istället, Madagaskar 2! Hoppas den är bra! Någon som sett den?







The Eye...

...håller till på Nefertiti varje fredag och är grymt roligt! Om lilla Maria bara hade kunnat vara 20 (eftersom dom är hårda på åldern) och Sanna hemma från småland, hade det varit kul att gå dit idag!






Mitt växthus

Jocke köpte ju ett växthus till mig förra helgen (eftersom jag har köpförbud) och det har redan börjat växa! Här nedan ser man sallad, snart dags att skörda..








Långfredag

Idag har jag vart med min lillasyster hela dagen. Vi har lagat efterrätter som vi ska ha imorgon på påskmiddagen hos mamma och pappa, ätit sallad, hemmagjord isglass och brie ost på min balkong och skrattar åt alla konstiga facebook tester som finns. Sen vid 5 hämtade mamma oss och vi gick till Bamboo och mötte upp moster Catta och är middag...En mysig dag helt enkelt.

   


Nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv, jag har inget att göra och det är ingen som vill/kan göra något.. Lite trist att sitta ensam och glo på Talang 09 på långfredagen.


Fast and Furious

Snart ska vi åka till bergakungen och möta upp Tony och Marika för att se Fast and Furious. Det blir mysigt! Älskar att gå på bio, har vart på bio tre veckor i rad nu..

Sitter vid datorn med en banan, apelsin och jordgubbs smootie, så himla gott...Dricker det nästan varje dag, mumma!



Någon som kan drömtydning?

Inatt drömde jag nog den sjukaste drömmen på länge:
Det började med att jag och Jocke låg och sov, och helt plötsligt började en bebis skrika. Jag skulle gå och hämta den (det) eftersom Jocke ville att bebisen skulle ligga emellan oss. Jag gick till badrummet och tog upp en filt. "Bebisen" var inte en bebis, det var två små bajskorvar, typ små som kattbajs.

Väldigt underligt. Lite senare var jag i skolan och lämnade min bebis på något lekrum som fanns där, för att jag skulle ha seminarium. Innan seminariumet började, skulle det vara en modelluttagning på oss studenter. Vi fick gå in på led och jag sjöng högt: Nannnanaanaaana (ni vet, Top model låten), pinsamt. När jag skulle hämta min "bebis", var det inte längre en bajskorv, det var en sköldpadda! Som hela tiden skrek: Mamma, mamma, eftersom den fastnade på rygg och blev liggande där! Sen blödde den i nacken också eftersom det skavde så, när den blev liggande på rygg...


Sjuk dröm va!!! hur ska man tolka detta! Haha..



Påskpyssel

Igår var Sanna och Maria hemma hos mig. Vi lagade kött, sås och potatis och åt på min "nya" balkong! Det var jätte mysigt. Vi kollade på unga mödrar och halv åtta hos mig (som Sanna ska söka till). Senare så målade vi ägg och annat påskpyssel... Väldigt fina resultat, Haha!

Byte

Nu har jag bytt min klänning som dragkedjan var trög på. Jag bytte den mot en klänning som var 250 kronor billigare, och kanske lite snyggare..Den också från Nelly.se:

New Miranda Dress
Vad sägs?




Forever21 eller Nelly

Jag beställde ju en ny klänning för ett tag sen, den blå från Nelly.se, jätte fin, verkligen. Men dragkedjan är väldigt trög! Så jag har tagit mod till mig och ska skicka tillbaka den, kommer ni ihåg:

Nice Dress


Nu är det ju så att jag behöver en ny tills våran tripp till Åby om två veckor men jag hittar ingen som jag vill ha... Eller jag hittade en på Forever 21.se (den med nitar på) men jag vet inte hur mycket det blir med frakt och sånt, brukar vara ganska dyrt...Gillar även två klänningar från Nelly.se:


  Two Tone Dress   Tube Bow Dress

Jag är lite på de två sista klänningarna, men jag tror jag bestället den svarta och passar den inte så skickar jag tillbaka den med....


Matematik, no way!

Det var ju ingen bild idag i skolan, det var matte! Kul, läser ju dock en mattekurs så det är väl inte så konstigt men det är tråkigt med matte. De säger att man brukar ändra uppfattning om matte efter denna kursen men jag tvivlar.

Ska hoppa i badet snart, har tränat och jobbat. Imorgon ska jag jobba igen, på dagen denna gång, hoppas dock på en lugn dag så jag hinner hem och förbereda för min invigning på min balkong. Första middagen kommer att njutas med Sanna och Maria; kött, sås och klyftpotatis. Mums!

Dags för badet...

Bild

Nu ska jag göra iordning mig för att gå till skolan. Vi ska ha bild idag i 6 timmar, slutar 16.30!

Igår va vi och såg en shopaholics bekännelser, jätte bra film!

Bloggar senare!


En shopaholics bekännelser

Imorgon blir det bio med vännerna; Sanna och Maria.





Lördag

Nu kom jag till jobbet precos, jag ska städa upp efter lanet som de har haft sen igår. Senare ska jag spela innebandy! Det blir kul.

Det blev ingen pubkväll igår, vi åka till Ica i Angered och köpte färdigmat och kollade på Irene Huss istället. Ganska skönt att inte vara ute när man ska jobba dagen efter.


En bra film.



Senare i eftermiddag ska vi åka och köpa möbler till vår balkong, har hittat fina så jag lägger upp bilder när balkongen är klar!








Fredagsmys

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa glamour, dricka en hemmagjord "drink", äta naturgodis och kolla på reprisen av Wipeout (som jag ska söka till) på vår nya tv... Behövs efter en jobbig vecka!



"Mysstund"



Jockes nya leksak!


Fredag

Idag har jag vart i skolan och haft redovisning. Det gick bra, för en gångs skull, jag va inte ett dugg nervös, kanske för att vi inte förberedde oss?

Jag och Carin åt frukost i morse men dock inte på det cafe som vi skulle men ett annat mysigt på samma gata som hade världens godaste te; Lingon/blåbär.


Min vän Carin


God frulle; Fralla, ägg, te och apelsinjuice


Just nu har jag ätit två räkmackor och ska kolla lite på tv innan Jocke kommer hem. Ska eventuellt på Pubkvällen i Olofstorp ikväll, men får se hur jag gör...Hade vart skönt att vara hemma hela kvällen.


Dittkörkort.se

Nu har vi bokat körkort... Äntligen! Vecka 32-33 åker jag och Carin fram och tillbaka till Kungälv och klarar vårat körkort! Elelr hur?! Gud va skönt att ha det avklarat i höst...

Nu är jag på jobbet och ska snart ta bussen hem. Imorgon var tanken att jag skulle plugga på förmiddagen innan skolan (börjar 11.30) men Carin föreslog en frukost vid 10.00 istället på det franska cafeèt vid skolan. Jag gillade den ideen mycket bättre... En tråkig avslutning på veckan blir en Power Point redovisning om matematik! Men en frukost livar upp dagen






Intensivkurs

Idag ska jag och Carin boka intensiv kurs i Kungälv! Sak blir så skönt att få körkortet avklarar så jag kan köra bil, utan att Jocke måste följa med överallt...
 
Nu sitter jag och äter fil med granatäpplebitar i, mumma, ska åka till Life i Centrum och träna nu sen blir den lunch med Sanna och skola och jobb...Puh!



Yes!

Jag klarade tentan iallafall, jag fick ett poäng till så jag har 30 poäng som är gränsen för G! Jag blev så glad...  Nu slipper jag tänkte på det också! Så mycket saker som jag har fått gjort idag, som jag slipper ha hängande.

To do, imorgon:
9.30-11.00 Träna på Life Centrum
11.15-12.30 Lång lunch med Sanna (hoppas på varmt väder så vi kan lunch ute!)
12.30-15.00 Föreläsning matematik
15.00-22.00 Jobba fritidsgården

Jag ska fortsätta hålla på mitt vad med Sanna, men det blir inte så svårt eftersom jag inte fått min lön denna månaden än!



Färdig

Nu är jag klar med dagens plugg. Jag har börjat med att he en såkallad pluggkalender och det fungerar jätte bra. Jag skriver detsom jag ska plugga vissa dagar, vilekt gör att det inte blir för mycket på samma dag, man delar upp det helt enkelt.

Begravd i plugg..

.. är vad jag är just nu, nu när solen skiner så måste jag sitta vid datorn och skriva...Suck, men det blir skönt när allt är klart, ganska snart faktiskt.

Idag träder vårat vad i verk. Jag har lovat Sanna att inte shoppa under hela april, inte ens köpa tights...Hmm kul! Men om det är nåt jag vill köpa måste jag ringa henne och fråga om lov och ge för och nackdelar. Haha, får se hur det går... Men jag har en blus som jag ska hämta ut på posten idag men den gills inte eftersom den kom igår dit men från och med idag får jag inte köpa annat än mat och sånt tråkigt! Och i utbyte så har Sanna lovat att hon ska kunna mitt mobilnummer utantill, jag har ju bara haft mitt nummer i 7 år men det är klart att de är svårt att lära sig, NOT!


 

"Inga kläder för mig..."


RSS 2.0