Dress-of-the-day: Check!



Sisters Point Bott - 1 Black






Bröllopsfest

Vi skall ju på bröllopsfest snart och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig! Funderar på någon av dessa nedanstående... Vilken tycker ni?


Jeane Blush - Rochelle Dress Jeane Blush - Melinda dress Rare Fashion - Chiffong Baby Doll Dress


Tordag

Idag har jag vart på jobbet och det gick riktigt bra idag! Efter det åkte jag til Gråbo torg, pantade flaskor, handlade, köpte frimärken och bokade tid hos veterinären för Charlie (Han ska kastreras, inte prata för högt om det när han ligger här brevid)

Efter det så åkte jag hem och åt middag som min kärlek hade lagat, tog bilen (Jag vet, så lat) till Handlar`n och hämtade mina H&M kläder...

Nu tänkte jag baka bullar och sedan slänga mig på soffan till det är dags för sängen...



H&M

Beställde lite kläder från H&M. Första tröjan är till Jocke sen är resten till mig! Älskar allt och allt passar! H&M har verkligen fina kläder i höst..
















Dress-of-the-day

Jag tänker hålla kolla på denna skönhet när bubbleroom har dress-of-the-day på fredag då den bara kostar 149 :-

Sisters Point Bott - 1 Black
 


Pojkvänsfri tid

Eftersom Jocke är "bortrest" så får jag ju passa på att njuta av pojkvänsfri tid, trots att det inte är så kul! Men idag har jag hunnit med att fika med 2 av mina bästa vänner; Carin och Maria. Sedan har jag ätit middag framför datorn och jag har spridit kläder över hela lägenheter.. Eler nej, det har jag inte, men det är en typiskt tjejgrej!

Men på kalendern för ikväll står:
- Bada
- Fixa naglarna
- Kolla på supersize vs. superskinny (och fler serier som Jocke hatar att se på!)
- Sedan tänker jag somna till tv:n (som han inte heller gillar att göra!)

Imorgon blir det jobb i 6 timmar, sedan städa stallet, rida och senare på kvällen; Sex and the city 2 med Maria!





Tisdag

Hej vänner!

Dålig uppdatering, jag vet, men jag har börjat jobba nu och är ganska seg efter jobbet, trots att jag bara jobbar några få timmar om dagen. Idag åkte Jocke till Sätila för och campa med sin familj + kusiner och allt vad det är! Hoppas att han får det trevligt, är lite avundsjuk på honom men jag har ju trots allt varit ledig i cirka 5 veckor, så det är väl dags för mig att börja jobba nu!






Svamp


Idag har jag och Catta och Robert gått i skogen i 5 timmar och plockat svamp. Vi hittade en del faktiskt! Så himla trött när jag kom hem, så vi åt och somnade!

Jag har precis duschat och funderar på om jag ska möta upp Maria och gänget som är ute och röjer eller om jag ska krypa ner till sängs med min sovande sambo. Jag har sminkat mig och öppnat den första cidern, så när jag tänker efter blir det nog till att träffa Maria.



Facbook test

Jag brukar inte göra facebook tester, men detta var lite kul.. Eller iallafall resultatet!


Vad heter dina bröst?

Du har inga!



Kul, eller hur?!


Skrattattack


Jag har tyvärr inte bloggat idag. Jag har haft massa annat för mig, så som att skratta ihjäl mig till exempel! Faktiskt jättekul, men innerst inne så är jag nog lite rädd!

Dör jag så vet ni varför: Skrattattack

Knivig situation ;)






Egen hemsida!

Idag har Carin vart hos mig och fikat. Dock tog hon med sig större delen av fikat, jag bjöd bara på kaffe! Tack Carin! Vi gick en liten promenad och satt och pratade på min uteplats.

Efter (och innan) det så har jag gjort X antal smycken. Jag är nöjd med dem alla! Jag har idag också fixat en egen hemsida där jag lägger ut bilder på alla smycken, där man även kan köpa om man vill ;)



Kolla in ------>
LinaCaroline






Onsdag

Igår var det dåligt med bloggande. Jag var och tränade på morgonen, sen red jag i 1,5 timma och efter det åkte jag in till stan med Maria och träffade Karin.

Nu har jag och Jocke precis gått en promenad runt kyrkan (ca: 9 km) eftersom båda har sån träningsvärk sen gymmandet. Idag skall Carin komma hit och fika, hon kommer vid 18.00 tror jag, innan dess skall jag fixa lite med innebandyn och göra lite smycken!

Hörs senare!

IKEA











Ikea lösenord

Jag skulle logga in på Ikea och göra en inköpslista, för skoj skull.. Men glömde lösenordet så jag loggade in på min hotmail och skulle kolla efter det, men möts av detta mejl:


"Av säkerhetsskäl vill vi informera dig om att ditt lösenord för ditt konto på www.IKEA.se har ändrats.

Med vänlig hälsning
IKEA

Det här är ett automatiskt e-postmeddelande som inte går att besvara."



Det var ju snällt att meddela detta, men dom kan ju gärna ge mig det nya lösenordet... :/
Får melja dom och fråga... Eller ja, inte detta mejl, då det är "automatiskt e-postmeddelande"

Haha!



Life club

Idag har jag och Jocke vart på gymmet. Det var nog första gången på 2 månader som jag var där. Men det var väldigt skönt! VI tränade i cirka 1 timme och 10 minuter... Så mina armar är som gelè. Skall försöka åka dit alla dagar denna veckan, eftersom Jocke är ledig på förmiddagen hela veckan...


Nu skall jag diska och städa, sånt tråkigt men skönt när det är färdigt! Senare tänkte jag kolla igenom mina kurser och se vad som behövs göras innan den nya kursstarten börjar.

Hörs senare!


Söndag

Jag har precis ätit middag. Kalops och potatis! Såå gott blev det!
Nu tänker jag slänga mig i soffan som alla andra kvällar denna helgen. Är grymt seg.. Men man blir väl det när man bara slappat hela helgen!

Det blev inget pärlande idag, har inte material nog för att göra något fint!


Mumma!




Jag vill resa!

Jag och Maria har suttit och pratat om resor de senaste gångerna som vi träffats.. Jag vill verkligen åka en vecka med min kärlek, spelar ingen roll vart, bara iväg ett tag! Senaste var vi på Mallorca och det var helt underbart!





Myslördag

Hej!

Lördagen blev lugn. Fika och middag med Maria, sen blev det några äppelcider på det! Väldigt lugn och skön kväll med min kära vän. Jag är väldigt glad för att vi inte gick ut eller liknande, eftersom förra helgens utgång inte var så lyckad!

Idag så ska jag inte göra något mer än laga mat. Och sedan skall jag göra ett till armband var min tanke.. Får se om jag har material så det räcker bara...


Det blev grillat till middag igår, väldigt gott!


Jag satt kvar vid datorn efter att Maria gått hem igår, och upptäckte att min katt tjuvat åt sig hela köttbiten.  Och orkade äta upp hela! Haha!


RSS 2.0