Alvin




Foto: Ida Persson


Barnmorskan

Idag har jag vart hos barnmorskan. Det var inte så farligt som jag trodde, hehe. Efter det åkte jag till Maria och drack lite kaffe sen ringde Karin och ville ta promenad. Eftersom jag har vart förkyld hela veckan gick vi bara en liten sväng, men det var väldigt trevligt att få prata av sig.

När vi väl var hemma drack vi lite till kaffe och sedan kom Ida och lämnade fler bilder på Alvín som hos tagit. Så fina! Tack älskade syster, de är jättefina!

Nu ska jag få Alvin att vila en stund innan han ska äta sitt sista mål. Under tiden som han vilar ska jag plocka undan hemma, för imorgon är det STORSTÄDNING som gäller. Skön att ha städat innan helgen.

Hörs sen.

Älskade unge




Foto: Ida Persson




Torsdag

Hej!

Jag sitter i soffan och äter vindruvor och dricker kaffe. Är fortfarande lika förkyld men idag är jag någorlunda utvilad. Alvin somnade 22.30 igår och vaknade vid 04.00, åt och somnade fram till 07.15. Helt underbart! Nu sover han igen så jag tänkte passa på att gå och bada.

Idag är det återbesök hos min barnmorska, inte kul! Men det är lika bra att gå dit och få det överstökat.

Hörs senare!



Onsdag

Hej!

Just nu sitter jag och väntar på Maria. Vi skall äta middag och bara umgås lite. Idag har jag vart och handlat och efter det har det vart full rulle. Ida har vart här och fotat Alvin, Sam (Jasses), Melinda (Jossans) och Olivia (Marikas). Det blev (tror jag) väldigt fina bilder. Ida är duktig på att fota, till skillnad från mig själv.

Hörs sen!

FÖRKYLD!

Hej!

Jag fick hem mitt smink från E.L.F idag, blev jätteglad när jag tittade i brevlådan. Jag lägger upp bilder och vad jag tyckte om sminket imorgon. Jag går och lägger mig nu och hoppas på att jag vaknar frisk igen!


Gammal bild från våran tjejmiddag när jag fyllde 23 år. Nästan exakt ett år sedan!
Snart blir det tjejmiddag igen, längtar!



Hörs imorgon


Seg dag

Vi ligger i soffan och slötittar på tv. Jag är dunderförkyld och håller tummarna att Alvin slipper bli sjuk. Än så länge mår han bra. Idag har vart en slö dag. vi var på BVC och efter det sov vi båda i 4 timmar. Väldigt skönt! Sen var det matlagning och sedan dess har vi suttit i soffan.

Imorgon blir det en lugn förmiddag och vid 14.00 kommer min lillasyster och ska ta fina foton på Alvin, Sam och Olivia. Längtar så!




Alvin 1 dag gammal


Hörs senare.


Peak performance

Fick en ny jacka för ett tag sedan. Maria har tjötat på mig att lägga ut den, så...här är den (Kameran är inte den bästa!):


Skönt med en beige jacka, istället för alla svarta jackor som man köper!






Gårdagens fynd

Här kommer blider på gårdagens fynd:



Klänning H&M 199:-


Body Lindex 99:-



Jeans Lindes 129:-


Vantar 59:- och mössa 79:- Lindex




Nu: Lunch

Sitter och äter lunch medans Alvin sover. Vi kom precis hem från BVC. Tänkte ta en powernap, är dunderförkyld! Dagens lunch: Varma koppen och havreknäckebröd (älskar dom!)




Gunilla Persson

Sjuka, sjuka, sjuka människa! Hatar verkligen Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar! Herregud vilken hemsk mamma. Ungen är ju helt blek och mår jättedåligt, men ändå tvingar hon henne att sjunga. Hon övertygar dottern att hon vill sjunga trots att hon egentligen inte vill. Fy vad hon är hemsk!



Usch!


Allum

Hej!

Nu sitter jag i soffan igen efter att ha vart på både promenad (1,5 tim!) och shoppingrunda i Allum med Marika. Vi kom hem med en hel del, upptäckte att vi köpt något i varje affär, till och med apoteket.. Haha! Jag har fotat mina saker som jag köpte men det blir inga bilder idag. Jag är helt slut efter att ha nattat en väldigt ledsen bebis + att jag börjar blir sjuk! INTE KUL!



Hörs imorgon.


Ny soffa

Jocke hittade en bild på vår nya soffa på nätet:



Åh, vad jag längtar efter den. Så fin!


Hur många lingon finns det i världen?

Idag blir det kanske filmmys med några vänner. Vi ska se "Hur många lingon finns det i världen". Någon som sett den? Var den bra?




Den verkar väldigt rolig iallafall!




Måndagmorgon

God morgon eller god förmiddag!

Vi har varit vakna sedan 06.52 idag, riktig sovmorgon. Alvin sover nu igen, då borde jag egentligen passa på att sova men jag sitter och tittar på "Efter 10" där Blondinbella är sidekick till Malou. Faktiskt bra, Blondinbella är ju min hemliga idol!

Idag har jag hunnit betala räkningarna och bestämt mig för att båda mina skor som jag köpte. Marika smsade nyss och frågade om vi kunde gå en promenad, men jag kom på att vagnen låg i bilen, som Jocke åkte iväg med. Det blir en promenad i eftermiddag istället!


Hörs sen


Söndagkväll

Äntligen är det söndagkväll. Jag har rensat Alvins garderob, hängt upp tvätt och tagit ett långt bad. Denna veckan har vi en massa planerat men imorgon blir det en lugn dag; promenad på förmiddagen och kanske filmmys på eftermiddagen.


Nu kryper vi ner under våra täcken!




Bruna boots

Här är en bild på mina nya boots om jag var osäker på om jag skulle behålla. Men jag är riktigt nöjd!







Nya skor

Här är en bild på mina nya skor. Orkade inte ta bilder själv, så jag letade på nätet. Jag funderar på att byta de bruna skorna till de låga bootsen nedanför. Vad tycker ni?

















Tjejkväll

Hej!

Sitter i soffan efter att ha ätit potatisgratäng, kyckling och sås. Mumma! Igår var det tjejkväll hos Maria. Det var mycket trevligt och vi åt hela tiden! Haha.

Idag har jag Jocke och Alvin vart på Backaplan. Jag köpte två par skor (visar senare), en hushållsvåg, Jocke köpte jeans och sen köpte vi en soffa. Det sista var inte riktigt planerat med den var sååå fin. Kommer passa perfekt till vårt vardagsrum.

Nu ska jag hänga lite tvätt och rensa Alvins garderob.

Hörs sen.



God natt


Nu blir det sängen! Hörs imorgon!






Shopping

Vi kom precis hem från IKEA där vi var med Maria. Jag fick köpt en del grejer, visar bild en annan dag.
Här kommer iallafall bilderna från shoppingen på både Frölunda torg med Karin och från stan med Carin.



"Skor" till Alvin. Kappahl 79:-



Lindex 50:-



Lindex 25:-



Strumpbyxor H&M 99:-


Färg till mina slingor 85:-


Jotex.se


Jag har precis beställt lite saker till vårt hus. Vill så gärna fixa iordning så det blir lite mer "personligt". Jag har bestämt mig för att börja med vardagsrummet. Där har vi svarta och vita möbler så jag tänkte lägga till lite rött. Hoppas på att det blir bra!

Här är det som jag beställde:


Svart draperi till våran garderob, istället för dörr.


Fyra kuddar till soffan i vardagsrummet.


Påslakan


Röda gardiner till vardagsrummet.


Svarta gardiner till vardagsrummet.


Härlig dag!

Idag har det vart en väldigt bra dag. Det började med en promenad på 1,5 timma med Marika + barnen. Efter det så hämtade Carin upp oss (mig och Alvin) så åkte vi in till stan. Vi åt lunch/middag på ett ställe som vi brukade äta på när vi pluggade! Väldigt mysigt! Efter det kikade vi lite i affärer. Det blev inte så mycket shopping men lite grejer fick åka med hem. Visar bilder imorgon.

När vi väl var hemma, hämtade Maria upp oss och vi åkte till Allum. Kikade även där i affärer och sedan blev det storhandling på Ica.

Nu har vi äntligen landat i soffan. Alvin har somnat och jag väntar på att Jocke ska komma från träningen.

Hörs imorgon!




Torsdag

Jag har suttit i soffan sedan 7.00 imorse (sovmorgon för en gång skull! Haha!). Jag har läst bloggar, kollat facebook och letat inspiration till vårt hus. Jag är väldigt sugen på att byta ut typ allt som vi har, men får gör rum för rum om vi ska ha råd.

Idag skall jag gå en promenad med Marika vid 10.00. Sedan blir det lagning av middagen (hinner ej det i eftermiddag), sen åker jag till stan med Carin och äter lunch, MYS! Efter det skall jag med Maria och handla till hennes tjejkväll på lördag. 

Hörs sen!
 

Onsdag


Nu ska jag packa in Alvin i bilen och åka till mamma och ta ut hästarna. De kommer väl vara sådär lagom glada för att gå ut i regnet.. Efter det skall jag till Karin och hälsa på. Ska bli kul att se hennes nya lägenhet! Får väl se om vi tar en tur till Frölunda torg, Alvin behöver vantar och nya tossor.

Hörs sen!


Lundmyr of sweden

Jag har hittat mitt absoluta favoritmärke bland barnkläder, Lundmyr of sweden. De har massa fina kläder till både kille och tjej och framförallt snygga pike bodys. Jag skulle vilja ha alla olika bodysarna i olika färger, nackdelen med märket, är priset med tanke på att han bara kan använda dem i ett par månader.

Svart/röd pike 299:-               Vit/grön pike 299:-


Dessa två har vi till Alvin, men de är för stora än så länge.






Utbildningar 2012

Efter några timmars gnällande har Alvin äntilgen somnat i sin säng. Jag hade hoppats på att han skulle somna vid ett-tiden för att det inte ska bli så sammanhängande med nattens sömn, men det är helt omöjligt att styra!

Nu har jag suttit vid datorn och sökt lite utbildningar till våren, är jäkligt sugen på att plugga mera. Här är hela listan som jag sökte:


Masterprogram i utbildningsvetenskap med inriktning mot barn och ungdom, De tidiga barnaårens pedagog, 120 högskolepoäng , Göteborgs universitet.

Masterprogram i utbildningsvetenskap Barn- och ungdomsvetenskap, 120 högskolepoäng , Uppsala universitet.

Magisterkurs i pedagogig, 30 högskolepoäng , Umeå universitet.

Specialpedagogik och socioemotionella svårigheter,15 högskolepoäng , Umeå universitet.

Pedagogiskt ledarskap för didaktisk utveckling, 15 högskolepoäng , Göteborgs universitet.

Handledning, lärande och ledarskap inom skola och arbetsliv,15 högskolepoäng , Göteborgs universitet.

Små barns tal och språkutveckling, 7,5 högskolepoäng , Umeå universitet.

Små barns samspel och utveckling, 7,5 högskolepoäng , Umeå universitet
.

Hoppas på att komma in på någon av de första, men det återstår att se!



Måndag

Sitter just nu och äter frukost vid datorn. Jag vaknade 05.00 imorse av en bebis som verkade vara hungrig så han nästan dog och när han väl fick mat så var han mätt efter 3 klunkar. Efter det så har han inte somnat om, utan bara gnällt. Så nu gick vi upp istället och nu är han hur nöjd som helst!

Men men, jag hinner med och städa, tvätt och gå en promenad innan Jasse kommer idag iallafall!



Beslutsångest!

Jag behöver/vill ha nya bruna stövlar, men vet inte vilka jag vill köpa. Jag har dessutom hittat 2 par svarta som jag också gillar väldigt mycket. Jag beställde ju ett par boots från Ellos, men efter att ha tittat runt på nätet hittade jag två par som var ännu finare...

High boot
 High boot



Söndag

Riktigt seg söndag idag! Ösregn och ingenting att göra. Vi har vart i Lerum idag och handlat lite mat och åkte hem. Plockade ihop en sallad som man kan göra på ica kvantum, riktigt gott faktiskt! Just nu ligger både Alvin och Jocke och sover, då passar jag på att läsa lite bloggar och sorterar bilderna på Alvin.
 



Gullungen i bilstolen!



Alvin

Våran goding blev hela 1 månad igår! Han har ändrat sig mycket på en månad och det känns som tiden går väldigt fort, fast på ett sätt känns det som om han alltid har funnits här!


E.L.F

Jag har precis gjort en beställning hos Elf cosmetics. Jag har länge velat beställa smink därifrån men aldrig riktigt fått tummen ur och gjort det. Men jag har så mycket smink som behöver förnyas så jag tänkte prova på deras produkter. Kolla in sidan  -----> http://www.eyeslipsface.se/





Fredag

Idag har jag vart på promenad med Marika och Sofi, efter det följde de med hem och gick igenom en massa gamla kläder som jag rensat ur garderoben. De fick med sig mer än hälften! Skönt! Nu slipper jag skicka vinterjackor tilll barnen i afrika, tror inte att de är i behov av det.

Just nu sitter jag i soffan och har ätit soppa till lunch. Lilleman ligger och sover brevid mig, så jag funderar på att ta en powernap jag med. Ikväll blir det antagligen grillning och lite vin, får passa på när det är fint väder.  


Älskade unge!



Boots

Jag har lovat mig själv (och Jocke) att inte shoppa någonting innan min födelsedag.. Men det är ju så svårt när man behöver nya skor. Jag har kollat runt på nätet i flera dagar och äntligen hittade jag ett par som jag gillade. Hoppas bara att det inte ser lika billiga ut som dom kostade. Hittade bara en liten bild på skorna, får visa när de kommer hem! Finns på Ellos.se.

Boots


RSS 2.0