Snabel


Efter några dagars frustration inför mitt uppsatsskrivande har jag kommit en bit på vägen. 5 koppar kaffe och 4000 mer tecken än förra veckan har jag äntligen känslan av att det kommer att bli bra. Tar en liten facebookpaus (som 53 gånger tidigare idag!) med lite mer kaffe och skall nu göra en detaljerad planering så jag blir klar med min uppsats. Och denna planering SKA FÖLJAS...

Om inte, slå mig.. eller skäll på mig..



Helg

Denna helg har varit helt perfekt.

Fredag: Ledig hela dagen, tog det lugnt på förmiddagen. Åkte och tatuerade mig på eftermiddagen. Träffade Karin på en fika/förfest. Åkte hem till Jessica och fortsatte förfesta sen in til stan och mötte upp Jasmine och vi mötte upp Jocke pch hans vänner. Kvällen slutade på Bryggeriet.

Lördag: Vaknade 10.00 bakis som attan, åkte ner till Ullared och var hemma vid 20.00. Efter det så köpte vi pizza och kollade på film.

Söndag: Vaknade sent idag.. Skönt med sovmorgon. Åkte till hästen och red. Tog med mig Ida hem och slog in julklappar. Gick sedan ner till Handlar`n och köpte tacos och godis.

Perfekt helg alltså!

Hemligheten

Min "hemlighet":



Äntligen har gjort den tatuering som jag har velat göra 3 år tillbaka!
Och riktigt, riktigt nöjd är jag också!
  


Vrålfina!

Jag har önskat mig en klocka som examenspresent. En sån klocka som man alltid kan ha på sig, oavsett tillfälle. Hittade några fina på internet nu... Från 1000-2500:-






 



Rubrik

Äntligen har jag fixat med förflyttningen av matchen.. Så krånglit sådant.. Usch. Men men så är det ibland. Så det är alltså ingen match i helgen vilket i och för sig är skönt, då jag kan vila upp mig istället. Imorgon blir det antagligen lite Ullared med Jocke och han familj, skoj skoj.

Men jut nu är jag så nervös att jag döööör. Och jag tänker inte berätta varför förens jag har gjort det som jag är nervös inför... Spännande!!!



Haha för att liva upp mig själv lite så tittade jag igenom gamla kort.. Haha, här är Charlie efter han blev rakad! Såå ful!




Fredag

Nu har jag precis ätit gröt och druckit kaffe.
Dagen ser ut såhär:

- Ringa Göteborgs innebandy förbund, lämna walk over.
- Kontakta alla i laget och säga att matchen är inställd
- Kolla så mina betyg kommit in på alla kurser.
- Ge feedback på två arbeten i distanskursen.
- Skiva lite uppsats.
- HEMLIG SAK!
- Laga mat.
- Träffa Karin.
- Hem till mamma och pappa och dricka vin

Härlig fredag!



Vill ha, vill ha, vill ha...

Denna klänning var dress of the day på Bubbleroom för några veckor sedan, dock hann den ta slut innan jag såg att den fanns. Men den här vill jag ha, vill, vill vill.. Kanske som examensklänning?

VILA Blondies Dress Ivory på Bubbleroom.se

499:- Bubbleroom




Torsdag

Nu är jag hemma och har precis ätit kycklingsallad och druckit kaffe. Eftersom Jocke jobbar så är det jag som håller i träningen ikväll..

Imorgon är jag ledig så jag kan skriva på min uppsats. Jag skall träffa Karin på eftermiddagen och prata lite men innan det skall jag göra en hemlig grej som jag visar på kvällen...

:)



Uppsatsskrivande

Äntligen klar för dagen med mitt uppsatsskrivande. Jag har suttit sen 19.30 ungefär, med ett (okej 2 kanske 3) glas vin och en laptop i kät och skrivit så hjärnan brinner. Jag är riktigt nöjd med det jag skrivit idag och är ett steg närmares slutet. För att vara exakt så har jag skrivit 17.771 tecken av cirka 90.000, så snart så är det opponering.. Höhö..






Nelly.com

Hemklickat från Nelly.com:

Rut m.fl. - Price Cia Long BlouseVila - Just TunicJeane Blush - Jackie Jacket


Farsdag

Idag är det ju farsdag. Jag var hemma hos mamma och pappa en snabbis imorse och gav pappa paket. Ett roligt/fint paket i år, tycker jag. Jag hade nog faktiskt också velat ha en..


...pälsmössa! Varm och go...


Nespresso

Jag tänkte även passa på att presentera min nya kärlek i bloggen, nämligen KAFFEMASKINEN! Denna maskin fick jag av min andra kärlek och jag älskar den verkligen!








Paket

Jag har inte visat vad jag har fått i födelsedagspresent, så tänkte visa några av sakerna nu...

 
Ringar                 Shampoo och balsam



 
Små ungsfasta serveringsformar                               Rosa glas


En lykta och en locktång


Kakfat


Uppsats= I like!


Idag har jag spenderat dagen med och plugga. Jag har skrivit på min uppsats några timmar idag och är uppe i 11.420 tecken, skall ha minst 80.000, max 100.000 stycken. Lite kvar, men skall jag vara ärlig så tycker jag att det är superduperkul när jag väl skriver och kommer igånr... Kom precis på i allt skrivande att jag har en deadline i min distanskurs idag, men som tur var hade jag redan påbörjat den så det vara bara att koppla in lite litteratur så var den klar.. Pjuuh!

Nu skall jag göra iordning mig för och åka och köpa spån till hästarna, sedan skall jag hemma till min söta kusinvitamin och äta tacos.



23 år


Idag är min födelsedag. Min 23:e födelsedag. Sjukt alltså, så gammal man börjar bli. Fast på ett sätt så är det ganska skönt att bli gammal, inte för gammal såklart. Men sådär lagom gammal.

Imorse kom Carin hit med en blomma, söt som hon är. Vi drack kaffe från min nya kaffemaskin (som jag fick av Jocke igår), sen åkte vi till stan.

Dagen spenderades i skolan. Vi har haft muntliga presentationer från 12.30-17.00. Jag har min imorgon, så får alltså lida in i det sista. Blä!

Efter det åkte vi hem och jag mötte upp Jocke hemma för att åka till mamma och få ett paket. Jag fick ett par skor, bilder kommer senare. Efter paketöppningen hyrde vi film i tappen och köpte kebabtallrik med oss hem.

Nu har jag ordnat det sista i min power point presentation inför imorgon och tänkte krypa ner i sängen där Jocke sover sedan en timma tillbaka.

En mysig och vardaglig födelsedag med många grattishälsningar! På onsdag blir det kalas för familjen och kanske blir det något kul med vännerna till helgen!
 

Lina Caroline Persson




RSS 2.0