Gårdagen

Igår var en intensiv dag. På morgonen gick vi på promenad i 1,5 timma. Sen började jag bygga ihop växthuset och städa undan lite hemma. Vid 13.00 ungefär kom Carin och vi satt i solen till klockan 16.00, mysigt! Jag började med middagen, åt och gick sedan ut igen för att fixa ordning det sista med växthuset.

Maria kom hit och var med Alvin medan jag åkte och träna. Efter träningen satte jag mig vid datorn och fortsatte med min ansökan till forskarutbildningen. Och den blev klar! Dock var nog klockan närmare 01.00 men strunt i det, jag hann klart iallafall! Idag ska jag samla ihop de dokument som ska bifogas, sen skickar jag den.

Spännande!


.

Jag struntade faktiskt i den muntliga redovisningen idag. Jag kände mig inte helt klar med hur jag ville lägga upp presentationen och tänkte att det är bättre att jag fokuserar på att göra en bra analys. Sagt och gjort, 5 sidor analys blev det!

Mamma och Ida gick långpromenad med Alvin. Jag hann med att skriva analys, springa 40 minuter på bandet och laga middag! Effektivt!

Men Alvin blev lite trött efter en lång dag:


Kvällsmys

Jocke har jouren, Alvin sover och jag skriver på min forskningsskiss samtidigt som Jag äter kvällsmat. Underbart!


Underbar natt

Alvin somnade 20.00 som vanligt, vaknade 04.30 för lite mat och sen sov han till 08.30. Rekord! Gud så skönt!

Hoppas det håller i sig nu...


Söndaf

Idag har jag haft match, gick väl inte så bra kanske. Jag blir så sur när vi förlorar så mitt humör har inte vart det bästa denna eftermiddag. Efter matchen lagade jag mat och bara tog det lugnt. Ida kom förbi en stund och sprang på löpbandet. Nu har jag precis lagt mig i sängen efter 1,5 timmars pluggande. Fortsätter imorgon igen!


Sömn är överskattat

Varför vaknar barnen alltid precis när man vila ögonen för en powernap?


Ny bok

Lite kvällsläsning


Torsdag

Alvin vaknade 6.00 imorse. Jag var som ett lik! Vi gick upp, åt frukost och satte på Nyhetsmorgon. Alvin somnade igen vid 7.20 och det gjorde jag också. Nu har vi precis ätit mellanmål och funderar om vi ska ta en promenad eller baka.


Gårdagen

Igår var en lång dag men trots det så kunde jag inte somna på kvällen. Efter en rolig eftermiddag i skolan åkte vi och handlade med Ida. Sedan var det en sen middag och sen träning. Jag sprang 30 minuter på bandet igår, väldigt skönt!

I skolan fick jag reda på att jag ska ha en presentation av mina kvaöitetsbedömningar inför mina klasskompisar. Presentationen ska redovisas muntligt, skriftligt och grafiskt.. Allt i powerpoint. Denna skall vara klart på onsdag, så det blir hårdplugg varje kväll när Alvin somnat.


Härlig dag

Jag, Marika och Jasse har var på en långpromenad i solen! Så skönt. Efter det Fikade vi på baksidan av huset en stund. Nu har jag precis ätit lunch och ska göra ordning mig inför skolan medan Alvin powernappar.


06.15

Precis som jag misstänkte vaknade Alvin ännu tidigare idag 06,15 nämnare bestämt. Han vill absolut inte somna om så det är bara att palla sig upp.


Tisdag

Jag har haft en mysig kväll med Maria och Marika. Vi har såklart kollar på top model och DH. Efter myskvällen satte jag mig vid datorn och gjorde en sammanställning på kvalitetsbedömningen jag gjorde på min förskola. Väldigt intressant. Och väldigt kul!

Imorgon blir det promenad med Marika och Jasse sen föreläsning.


Skön stil

Alvin kollar på tv:


Plugg

Jag kan inte låta bli att tycka att det är så kul att plugga! Alvin somnade och jag fortsätter på min bok om kvalitetsarbete i förskolan.


Just nu:

Plugg och utelek. Började med en overall på Alvin men han dog nästan av svett och fick ha en tjocktröja istället. Mysigt!


Morgonpigg bebis

Alvin vaknar tidigare och tidigare varje morgon. Idag var det 6.50. Blä!


Måndag

Jag har haft en helt underbar helg med fina vänner!

Idag har jag och Jasse promenerat runt kyrkan, väldigt skönt i vårvädret.

Efter promenaden tog jag och Alvin en powernap i soffan, sen kom Maria på fika.

Nu på kvällen har jag sprungit en stund på bandet och spenderar timmar i soffan med kärleken.

Hörs imon!


Tisdag

Dåligt bloggande, jag vet! Idag ska vi gå en kort promenad innan 9.00 för att släppa ut hästarna. Sen vid 10.00 kommer Sam hit. Jag ska passa honom eftersom jasse ska på möte. Ikväll blir det DH!


RSS 2.0