Sanna 22 år

Nu har jag gjort klart dagens plugg. Dom ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba imorgon också, så plugget imorgon, får bli senare idag istället...

Sitter och väntar på att min städnerv ska börja rycka så det blir fräscht innan idag kommer hit.. Men den är ovanligt stilla..

Förresten, idag är ingen vanlig dag! För det är Sannas födelsedag!!!




Måndag

Vaknade tidigt idag av olika anledningar, men rätt skönt och komma upp i tid när det ser ut och bli fint väder idag! Jag tänkte dricka kaffe och äta en macka nu och sedan sätta igång med lite plugg, för att kunna sola heeeela dagen idag! Skönt!




Sommarklänning

Den där klänningen som jag jag ville ha till midsommar, köpte jag! Och hade på midsommar såklart.. Världens finaste sommarklänning! Dock inte lika bra bild som på NElly.se men ändå...






27 juni

Jag är dåligt på att blogga, men vem är inte det när det är strålande sol? Vi har vart lediga i några dagar nu och den känns nästan som om semestern har börjat... Idag har jag vart med sötaste Maria i stan och kollat rean lite.. Det blev ett par tights (för ovanlighetens skull) och en bomullsklänning. Sedan avslutade vi dagen med picknick i parken, så mysigt!










Snurrig i bollen

Idag har jag jobbat och är megatrött. Sitter och försöker reda upp allt trassel med mina kurser.. Jag är registrerad på sammanlagt 5 kurser just nu. Varav 2 från vårterminen och 3 sommarkurser. Jag har missat 2 inlämningar på vårkurserna, vilket gör att jag inte kan avregistrera mig än. Dessa 5 kurser har 3 olika studentportalen, så man blir alldeles snurrig i bollen av alla lösenord och användarnamn... Men nu har jag gjort klar en planering inför nästa vecka och tänker slänga mig på soffan och läsa en bok!



Midsommarklänningen?

Åh, vilken fin klänning jag hittat... Till midsommar! På Nelly.com såklart!
299:-

Vero Moda - Device Short Dress



La Redoute

Jag behöver nya tygskor, då mina vita är gråa i nuläget. Har funderat på om jag vill ha svarta, men vita är sååå fint tycker jag.. Jag gick in på La Redoute och de hade världens rea.. Tråkigt..! Haha.. Jag vet att jag inte borde shoppa på nätet, meeen jag hade ändå tänkt köpa nya tygskor efter löningen och dem jag kollat på kostar 199:- styck. Dessa blev 134:- för BÅDA! Kunde inte låta bli...






Hej!

Längesen jag bloggade nu! Har inte haft ork eller lust alls.. Har jobbat mer än vad jag räknat med vilket resulterat i att min tre sommarkursen blivit skjutna åt sidan. Jag har suttit nu sen 9.00 imorse och skrivit klar en av uppgifterna och skickade den nyss. Känslan över att vara klar med en skoluppgift är underbar!


/Lina

Dagens

Igår var en stressande dag. Jag jobbade 8.00-16.00 sedan åkte jag genast hem och hämtade ombyte för att åka till Linda på avslutning i innebandyn. Innan det åkte jag ner till mormor och tänkte hjälpa henne klippa gräset, men hon hade redan hunnit göra det. Jag åkte till Linda och var inte hemma förrens 21.30. Då åt jag middag och fortsatte på min hemtenta i kognitionsvetenskap, som jag faktiskt hann färdigt med. Nu är den inskickad!

Dagen ser för övrigt ut såhär:
-10.00-12.00 Utvärdering av kursen och inlämning av tentan
-12.00-12.30 Lunch med basgruppen
-12.30-15.00 (?) Fika med Karin och lämna en bok i statsbiblioteket
-16.00-... Göra ett ärende åt mormor i Bergsjön och lämna en bok på Hjällbos bibliotek

Sedan skall jag hem och kasta mig på gräsmattan och soooola!



Problemlösning

Testa detta "spel".. Svårt som attan, men jag klarade det tillslut!


http://www.learn4good.com/games/puzzle/boat.htm




Fullt ös, medvetslös!

Inget bloggande igår.. Var alldeles för trött för det. Idag har jag jobbar sedan 7.30 till 16.00 och kommer jobba samma tid imorgon också, vilket betyder att jag måste vara klar med min tenta ikväll.. Och har fortfarande 3 frågor kvar.. Men men, nu kör vi!





Jobb och Ironman 2

God morgon!
Sitter och äter frukost och har precis kört Jocke till jobbet. Dricker kaffe och ska snart fixa ordningen mig för att åka till jobbet. Jag ska jobba på en annan avdelning som jag aldrig varit på, men det ska nog gå bra iallafall! JAg blir så glad när de ringer och frågar om jag vill jobba... Passa på nu när man är ledig från skolan...

Senare ikväll blir det antagligen bio.. Ironman 2 men Catta och Robert. Vi har inte så mycket pengar men vi har sådanna där rabattkort och då kostar bion inte många kronor!





RSS 2.0