Onsdag

Idag har vi haft en riktig städdag hemma! Skönt att röja bort all skit. Alvin har börjat greppa mer och mer för varje dag. Han började för ungefär 2 veckor sedan och nu är han riktigt bra på det!

Förbannad för att blomman sitter fast:


Döskallesmakisar!

Alvins favorit


Helt okej fredagskväll!

Just nu:


Trött, igen!

Dålig natt igen! Kan inte riktigt förstå hur vår lille Alvin fungerar. Han sov middag i 2 timmar igår (sen väckte jag honom) och ungefär 3 stycken 15 minuters vilor. Han hade kunnat sova mycket mer, men ändå sover han inte bra på natten. Konstigt det där!


Smakisar

Det ser inte så gott ut men det tror jag Alvin tycker. Det är broccoli smakisar!


Gissa vad?


Julpynt

Fick tummen ur trots allt!


Trötthet

Idag har vi inte gjort något speciellt, som alla andra dagar. Vi var på en promenix imorse, men efter det tog min energi slut. Jag skulle städa, julpynta och baka men har inte gjort något av det. Vet inte hur jag kan vara såhär trött hela tiden, kanske förkyldning på gång? Funderar på att tvinga mig själv upp på vinden för att hämta julpyntet iallafall.

Senare blir det middag och efter det SKA jag jobba/powerwalka för att få lite energi.

Hörs sen!


Pigg trots natten

Jag har varit ganska pigg idag, trots att natten blev som den blev. Vi var på en promenad på cirka 7 km sen åt jag lunch.

Carin har vart här idag och fikat, alltid lika trevligt!

Nu väntar jag ut tiden tills Maria och Marika kommer!

Söta ungen i sin baseball outfit:


Dålig sömn

Usch och fy för denna natten! Alvin sov väldigt mycket igår, vilket resulterade i att han inte ville sov bra inatt. Han har i någon månad sovit från ca: 22.00-6.00 utan att vakna en enda gång. Men inatt somnade han 22.30, vaknade 01.30, 3.00 (fick mat), 4.00, 5.00, 6.20 och tillsist 7.30. Han har ju sovit men inte i djupsömn kan jag tro... Och såklart inte jag eller Jocke heller.

Jag ska dricka en kopp kaffe (eller 5!) och sedan hoppas på att Marika vill promenera låååångt.

Hörs sen.


Måndagkväll

Dagen har gått rätt så fort. Jag har inte städat som jag skulle göra. Blev sittande vid datorn och lagade sedan mat. Efter det så köpte vi godis och kollade på en film. Någon jogging blev det då inte, men kanske bäst det, har fortfarande fogglossningar från helvetet! Usch, att det inte kan gå över!

Imorgon skall vi promenera, sen skall jag handla lite, gå ut med mormors hundar, eventuellt fika med Carin och sedan är det DH-kväll med bästa tjejerna!

Mysdag!


En två år gammal bild på en av mina bästisar! Hehe!


Dopkort/julkort

Jag har suttit i cirka 2 timmar och fixar med julkorten och dopkorten. Tanken var att jag skulle göra alla kort själv men det blev billigare att beställa + att det blev mycket bättre och snyggare. Jag är riktigt nöjd med korten, ni får se sen när dom kommer hem.

Nu när Alvin fortfarande sover tänkte jag dricka lite mer kaffe och sedan börja städa. Tråkigt!





Måndagsmorgon

Vi sitter i soffan och har precis ätit frukost. Snart ska vi ut på en promenad trots att jocke glömde lägga ur vagnen ur bilen. Som tur var så har Marika två vagnar så jag hoppas på att det går att köra den ena.

Idag blir det en lugn dag. Jag ska bara tvätta och städa. Ikväll blir det en joggningtur, om jag orkar!


Söndag

Just nu ligger vi i soffan och tittar å nyhetsmorgon. Idag är det match, ska vara där 12.15 för samling.

Morgonmys med Alvin:


Mys hos mamma/mormor

Istället för BVC idag, blir det ett besök hos mamma och pappa. Innan det skall vi hämta Jockes försenade farsdagpresent och återvinna lite kläder. Är väl hemma vid 13.00 igen och då blir det rensning av två flyttlådor som inte är uppackade än (!).

Ikväll blir det ett efterlängtat innebandypass. Kul!





Ingen BVC

Vi skulle vart på BVC i tisdags men då var de sjuka så vi fick ny tid tills idag men de är fortfarande sjuka. Så nu sitter vi i soffan utan några som helst planer!


Trött.se

Gud, jag är galet trött. Känns nästan som om jag börjar bli sjuk. Hoppas inte det eftersom jag har två träningar och en match kvar denna veckan. Just nu sitter jag med min bärbara dator i knät och letar scrapbooking idéer. December månad kommer att bli en pysselmånad! Längtar!

Resultatet av bakningen:


Maränger

Jag är i full gång med bakning. Älskar att baka. Idag blir det maränger. Denna gång blandade jag i ohoj chokladsås.




Just nu:


Nu har vi grejat färdigt här hemma. Den rena tvätten har väntat i dagar på att bli ompysslad, äntligen fick jag tummen ur. Alvin har vilat middag och vi ska klä på oss varma kläder igen för att bege oss ut i kylan. Det har nämligen kommit ett lass med hö till hästarna som behöver lastas in i ladan!


Alvin 3 månader

Idag är våran kärlek hela 3 månader! Sötunge:




Onsdag

Jag har precis ätit frukost och ska klä på Alvin varma kläder. Vi ska ut på promenad med marika och Olivia.

Tröttunge:


Tisdagsmys

Igår promenerade jag med marika och lunchade med Maria på paprika. Väldigt mysigt. Efter det åkte jag hem och tog en 2 timmars lång tupplur med Alvin. Sen vid 20.00 kom Maria och Marika hit och kollade på DH.


Måndagsmys

Idag har vi vart i stan och lunchat med Susanna. Vi åt en god sallad och drack kaffe, mys!

Efter det åkte jag hem och städade lite och lagade mat. Sedan tittade vi på Pixbo-Djurgården som spelade innebandymatch på TV4 sport.

Vid 18.00 fick jag sms av Marika som ville promenera, vilket vi gjorde i 1 timma.

Nu sitter vi i soffan och ska snart sova. Ska försöka natta en väldigt glad bebis i sin babysitter:


Måndagmorgon

Vj har precis gått upp och sitter och tittar på Nyhetsmorgon. Alvin ska få välling och jag ska dricka kaffe. Sen blir det en långpromenad eller lunch med Susanna i stan, beroende på om jag har bil eller inte.


Tänder?

Alvin har de senaste två veckorna börjat gnaga på sina händer och gärna mina händer. Tandköttet där uppe blir vitare varje dag men oftast säger man att de första tänderna kommer där nere och inte så tidigt som vid 3 månader.

Så här ser han ut nuförtiden när han gnager:


Match!

Är på väg hem från matchen just nu. Förlorade med 9-3, bajstråkigt! Gjorde 1 mål ganska bra, hade dock 3 chanser mot målvakten och missade alla 3. Bra jobbat Lina!

Nu blir det farsdagmiddag med Jocke och Alvin.

Tycker att Alvin matchar sina kläder dagen i ära:


Lördag

Börjar med att gratulera bästis Maria på födelsedagen!

Idag har jag tränat, vart hos pappa och mamma och sedan åkte vi till Ica i Lerum och handlade. Jag har sovit skit idag, inte på grund av Alvin som sov mellan 22.30-06.00 utan av sömnlöshet helt enkelt. Jobbigt!

Nu ligger vi i soffan och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon är det match!

Bästa vännen och gullungen på match i söndags:


Fredag

Nu är det äntligen fredag! Jag jag precis ätit frukost och Alvin sitter bredvid mig och äter på sina händer, Mumma!


Innebandy!

Gud vad slut jag är! Började träna vid 19.50 och var klar 21.50, lagom till fråga Olle. När jag kom hem var det helt tyst och släckt, antar att kärlekarna sover sött. Imorgon är det fredag, ska firas med en morgonpromenad och fika hos mormor. Och såklart, svenssons maträtt: tacos! Mumma!


Eftermiddagen

Jasse har vart här med Sam hela dagen, mys! Jag och Jocke har precis ätit middag och slappar nu i soffan. Om 1timma blir det ett efterlängtat innebandypass.


Promenad


Nya tag

Som sagt så är jag så trött att jag håller på att dö, men jasse kommer och fikar idag så pigg måste jag bli. Alvin har fått sin morgonvälling och jag ska dricka kaffe, sen blir det en långpromenad!


Jobbig natt

Jag har turen att ha en bebis som oftast sover mellan 22.00-05.00 och 05.30-08.00, men inte inatt. Han vaknade första. Gången 01.15 och var sedan vaken ungefär 2 ggr i timmen och ville ha nappen. Klockan 07.15 gav jag upp och tog upp honom och satte på Nyhetsmorgon. Jag känner mig bokstavligt talat som ett lik!


Sockerkaka

Just nu:


Skor

Idag har vi vart på en promenix på morgonen, alltid lika skönt att komm ut trots att det är väldigt kallt. Efter det såsomnade både jag och Alvin i soffan tills mormor ringde.

Tänkte att jag skulle hänga lite tvätt, tvätta en maskin och sedan börja med maten. Ikväll blir det en joggingrunda och Arga snickarn.


Mina nya gå/joggingskor!



Helgen

Hej! Jag har haft en helt underbar helg med nära och kära.

Hämtade Sanna på stationen i fredags,vi åkte till allum och handlade. Efter det åkte vi hem, lagade mat och badade i vår väldigt varma badtunna.

I lördags var jag uppe tidigt och tränade, sedan började förberedelserna inför kvällen. Vid 17.00 kom alla tjejer och vi hade hur kul som helst. Vi åt tacos och cheesecake och drack vin. Efter det åkte vi till stan och gick till Park lane, landade hemma i soffan sådär 05.15 ungefär.

I söndags var vi och tittade på en innebandymatch i Bergumshallen och åt varmkorv. Sedan åt vi tacos igen och tittade på film. I måndags åkte Sanna hem efter att vi fikat hos min mamma.

Helt underbar helg, verkligen! Hoppas att hon kommer tillbaka snart igen.

Sanna!

Vi har precis kommit in från en skön morgonpromenad med marika. Om 30 minuter skall jag hämta Sanna på centralen, efter det skall vi luncha, shoppa och handla mat. Men först blir det frulle!


Innebandy

Jag har precis hämtar Alvin från Marika. Jocke har ju jouren denna veckan så då är det lite svårt att hinna med träningen. Men Marika var snäll och ställde upp! Imorgon kommer som sagt Sanna hit, har längtat så!


Promenad nummer 2

Hej igen! Alvin somnade för andra gången idag. Hoppas att han sover ett tag nu. Vi skall snart ut på en till promenad innan middagen. Jag har vart så otroligt rastlös idag så då är det bäst att göra av med energin på något sätt. Eventuellt blir det innebandy ikväll, beror lite på hur alvin är under kvällen. Imorgon blir det en promenix tidigt på morgonen och efter det skall jag hämta bästa Sanna på stationen! Yey! Hörs sen!

Allumshopping!

Här är de saker som jag köpte i allum. Jag Köpte även strumpbyxor, tights, en kjol, ett linne, ansiktskräm och ett skal till mobilen.


Presentkort på allum

Jag fyllde ju år i tisdags och fick en massa fina saker. Bland annat 1200:- presentkort på allum! Gissa om jag blev glad! Var med Marika och shoppade upp halva presentkortet igår. Visar sakerna i ett senare inlägg när jag tagit kort. Här är en bild på allt jag fick på min födelsedag: filtar, örhängen, smyckeshållare, presentkort, bakgrejor, ljus, en skål m.m.


Promenad 3 november

Precis hemkommen från en skön promenad med Marika och bebisarna. Idag blev det en promenad på lite mer än 1 timma. Skönt!

Har förresten en iPhone nu, så nu kan jag blogga direkt från soffan ;)


RSS 2.0