Allum

Nu väntar jag på att min syster Ida ska sluta i skolan så får vi se om hon vill följa med till Allum och möta upp Jocke, han ska byta in sitt halsband som va liiiite dyrt! Och ville att jag skulle följa med. Kanske blir det dom där fina stövlarna på skopunkten...eller inte.. Fina var dom iallafall..

Ikväll blir det jobb och innebandy, måste ju träna inför helgen då vi spelar våran första match! Yeey...



Webbtv is the shit

Sitter i min lilla soffa i min lilla stuga och kollar på fråga Olle, Lyxfällan och Sveriges fulaste hem på webbtv. Väldigt bra med webbtv för man kan gå tillbaka långt och se alla avsnitt.

Idag har jag varti Allum och på Blomsterlandet. Jag köpte en grå stor t-shirt som jag ska ha till mina paljett tights, och underkläder. På blomterlandet köpte jag lite krukor och jord så jag har planterat om mina gulgröna blommar! Haha..

Men imorgon måste jag plugga och komplettera lite uppgifter, så ingen slappdag imorgon inte!


Finfint

Jag vet att jag sa att jag inte skulle köpa några mer kläder innan jag får min lägenhet, men jag hittade 2 fiiina klänningar på Nelly.se och tillsammans blev det endast 280 kronor!


Rare Fashion - Satin Racerback Dress        Serious Sally by Rut m.fl. - Victoria Dress Top





Pippi..Eller?

Nu har jag tagit hem min ny katt, men jag vet inte om jag vill att hon ska heta Pippi, lite tråkigt kanske...




Helgen

Nu sitter jag i min iskalla stuga och ska snart göra mig iordning. Jag ska åka till Allum tänkte jag..Ska köpa jord till mina blommor som håller på att dö + att jag tänkte kolla om jag hittar några fina tygskor.

I helgen har vi vart i Malmö och det var den roligaste helgen på längre! Utgångar, god mat (Pizza, mc donalds, raggmunk och IKEA korv men ändå!) och våran fina vän Sanna såklart! Om en månad så ses vi igen!

Jag hade ju fått en lägenhet i Gråbo som jag ville ha men igår fick jag den lägenheten i Olofstorp som jag velat ha länge! Ska bli så kul...och förhoppningsvis blir det denna månaden! YEEY... Så tyvärr Carin så bli jag inte Gråbobo...


Pippi

Våran Mississippi aka Pippi




Bilder lånade av Ida Persson


Kära, kära skola

Sitter på jobbet nu och arbetar på min forskningsplan inför nästa uppgift på distanskursen. Jag har precis skickat in 2 uppgifter som hann färdigt med idag, och upptäckte att det är bara 1 uppgift kvar på sociologikursen (sommarkursen) som jag nästan bestämt mig för att strunta i. Men jag tänkte ta tag i den i helgen också. Detta helg blir en riktig plugg helg samt lite innebandy och jag ser faktiskt fram emot detta!

Jag får ju tagga till lite nu eftersom nästa helg är det......MALMÖ som gäller!

 


Bebis

Nu sitter jag hemma i Jockes soffa med en litet bebis kattunge brevid mig som sover. Försöker komma på nåt bra namn till henne, nån som har nåt förslag? Jag funderade på Ella men jag tror inte att Jocke gillar det riktigt, haha!

Idag är det fredag och det betyder att jag ska jobba ikväll; 18.00-23.00. Samtidigt som jag jobbar måste jag plugga så jag hoppas på en lugn kväll idag. Jocke går på jouren idag vilket gör att jag har bilen hela helgen och veckan! Så skönt...

Förhoppningsvis blir det innebandy idag innan jobbet, friskvård. Men det var ett tag sen vi spelade så vi får se hur det blir med det.







Bara slöseri med tid

Jag har verkligen ingen plugg ro alls just nu.. Bara skjuter upp allting idag. Tänkte åka bort till jobbet och intervjua en av mina kollegor innan träningen så jag får något vettigt gjort idag iallfall...

Istället för att plugga har jag läst alla världens bloggar, tagit hand om min farm, matat mina fiskar/sålt massa fiskar och lyssnat på gammal musik på youtube... I 5 timmar, är det ens möjligt!?



MALMÖ

Gaaah, snart är det Malmö som gäller. Hälsa på min bästa mänskliga kompis! Haha... Gud vad roligt vi kommer ha det. Resan dit börjar fredag så fort Maria slutar jobbet! Bara 8 dagar kvar! Yeeeeyyy...Längtar.



Mina 2 bästa mänskliga kompisar och jag


Rädda barnen

Igår pratade jag med Sanna (som alla andra dagar nu när hon bor långt bort!) och hon hade anmält sig till att vara volontärarbetare inom individuell människohjälp. Jag tycker det verkar väldigt kul och håller nu på och jobbar på en forskningsplan vilket gör att jag måste hitta nån typ om förening som arbetar med det jag ska skriva om. Jag fick idèn att höra av mig till rädda barnen och se om jag skulle kunna få en intervju men en kontakt person där.

Tack Sanna för att du gav mig inspiration!




Sunkig lägenhet

Nyss hemkommen från en kort skoldag idag. Väldigt skönt då vi har mycket plugg just nu men jag tycker faktiskt att det är ganska roligt... Det är lite enklare att plugga då. Imorgon ska jag spendera dagen i Jockes lägenhet och plugga hela dagen. Ska bli skönt att försöka bli färdig med det mesta innan helgen så man kan få vara lite ledig.

Igår var jag och kollade på en lägenhet i Gråbo, men jag tror inte att det var nåt för mig, den var sunkig och inrökt. Men jag ska kolla på en likadan på tisdag och hoppas att den kommer vara fräshare..Men vi får väl se.

Ikväll ska jag spela innebandy, sååå kul! Men nu måste jag läsa mina böcker...


Webbtv

Jag ligger i sängen hemma och har kollart på webbtv i några timmar. Tänkte att jag skulle gå upp nu och äta frukost och sen dra mig hem till Jocke och plugga. Lite enklare att plugga där eftersom jag bara har en bäddsoffa i min stuga, inte så bekvämt!

Imorgon ska jag kolla på min nya lägenhet i Gråbo, dock med lite blandade känslor men det blir nog bra. Jag tar den om jag får den, så får jag fråga pappa om hjälp ifall tapeter och sånt ser förjävlig ut... Det blir faktiskt kul.. Köpa lite nya saker till lägenheten som jag får välja helt själv! Kul!




Back from work

Nu är jag hemma från jobbet och träningen. Var grymt kul att spela idag, hade en del överskottsenergi och ilska att få ur mig.

Sitter i min bäddsoffa i stugan och tänkte sätta på filmen "män som hatar kvinnor". Jag är nog förmodlugen den sista människan på denna planeten som ser filmen..Eller?

Snart ska vi till Malmö och hälsa på Sanna, jag längtar såå himla mycket, det ska bli så skönt att bara komma härifrån ett tag, trots att det bara är över helgen. Funderar nästan på att stänga av mobilen över helgen så ingen kan nå mig...Tål att tänkas på iallafall..




God natt!


?

Jag har sån besluts ångest. Ska jag ta den eller inte...Ena sekunden tar jag den andra vill jag inte ha den..SUCK Kan inte nån ta mina beslut åt mig?

Dags för jobb ikväll igen men först har jag ett beslut att fatta!

/Lina

Time to work

Nu ska jag åka till jobbet. Har hunnit med lite plugg idag iallafall men långt ifrån färdig. Hoppas på att jag hyperpigg efter jobbet och fortsätter plugg då... Brukar vara bästa på att plugga sent på kvällen/natten.

Iallafall ska jag byta om nu, från mys till jobbkläder sen cyklar jag till jobbet (om inte, snor jag bilen av mamma!)...


/Lina

Centralskolan del 1


Ni måste bara kolla på
Centralskolan del 1. Så rolig!

Slut på det roliga, dags för fortsatt pluggande.... Snart jobb igen!


H&M

Jag har aldrig varit ett fan av HM men just nu har dom så himla mycket fina höstkläder. Jag som älskar att beställa från internet köpte igår detta:


            
En mysig kofta                          En fin blus





Hej

Det var ett tag sen jag bloggade. Nu är jag iallafall hemma i min gamla stuga hos mina föräldrar där jag nu bor, tillfälligt! Ska sätta igång med pluggandet tänkte jag. Har 4 deadline till på söndag, men får väl skylla mig sj'lv som har tagit mig vatten över huvudet! Men men, poäng blir det iallafall..

Ikväll ska jag spela innebandy (om det blir nån friskvård vill säga...) och sen jobbar jag fram till 23.00. Därefter så blir det läggdags.

/Lina


RSS 2.0