Sommar

Igår var jag hemma hos mamma och pappa och badade i deras 18 grader varma (kalla?!) pool. Jag åkte dit vid 10 tiden då hade Ida gjort iordning en jätte god kycklingsallad, tack för det! Sen spelade vi crocket, 20 matcher! Ida vann med 7-9... Idag märkte jag att jag hade brännt mig efter att ha vart i solen i typ 8 timmar, och har redan nu börjat flå (eller vad det nu heter!)....

Nu ska jag lägga mig i badet och efter det är det dags för jobb. Kommer förresten att jobba två veckor extra innan vi åker till Turkiet, så himla bra eftersom jag inte får pengar från Csn på sommaren.




Sommarklänning

Jag har hittat den perfekta kläningen som jag ska använda i Turkiet! Så fin men det är 4 veckors leveranstid så den kommer typ dagen innan vi åker!




Gratis-fashion.se

Jag fann en ny sida där man samlar poäng och får presentkort för de poäng man samlat! Testa själv...

Bli medlem här!


Söndag

Idag ska jag vika min tvätt, städa lite, plugga och sedan äta tacos ikväll! Dags för det första, tvätten.....



Midsommarafton

Midsommarafton blev riktigt lyckad. Vi åt lunch hos mina päron, sen åkte jag till snipeberget och därefter hem till Emelie på midsommarfest, Väldigt kul...


Snipeberget:

Ida visar något och Catta blir förvånad


Mamma fikar


Min glade lillebror


Hos Emelie:

Mat!


Maria och Emelie


Jocke, Maria och Bobby myser vid "brasan" 


Försök till dans runt midsommaratången


Efter Jannes 50 års fest lovade jag mig själv att aldrig blanda alkoholen... Men jag misslyckades!


?


Haha, kvällens bild!





En väldigt rolig kväll!





Positivt besked

Positivt besked på jobbet. Det blir eventuellt inga nerdragningar på barn/fritid i Lärjedalen. Det är väldigt bra för min del, kan hända att jag får jobba till hösten och eventuellt jobba i två extra veckor i sommar. Vilket jag inte tackar nej till då CSN inte ger pengar till universitetsstudenter under sommaren....Dåligt!

På midsommar blir det midsommarfest hos Emelie, hoppas på mycket folk och en rolig kväll! Hoppas även på att Sanna och hennes syster kommer, det vore kul.


Sjuk

Gud, va jag är förkyld, jag nyser hela tiden! Hoppas att det försvinner innan midsommar bara...

Fick reda på att jag klarade min mattetenta igår. Med nöd och näppe; 13,5 poäng (G=13 p), vilket betyder att jag inte behöver läsa mattekurs någon mer gång i mitt liv!
 
Nu ska jag åka till jobbet och har på mig Sannas svarta topp och Marias armband, bra med klädbytar dagar!



Båda uppgifterna avklarade

Nu är jag klar med veckans plugg och jag brukar inte vara ute i sista sekunden med mina arbeten men idag var jag lite nervös för att inte hinna klart! Jag har ändå haft en hel vecka på min men jag har ju sommarlov nu så då får man slarva ibland, bara ibland....

Kollade på min sida nu och där står tid och datum för uppgifterna:
Deadline: Sunday, 14 June 2009, 00:00
Inskickad: Sunday, 14 June 2009, 23:35

Det hade visseligen vart roligare om jag hade skickat 23.59 men vågade inte ta den risken!


Jag älskar klänningar!

Igår var jag och Sanna i stan och kollade i lite affärer. Jag skulle inte köpa nåt nytt, bara lämna tillbaka en klänning från Rut m.fl. Jag hittade dock en jättefin klänning på Gina tricot som jag köpte, men tror ändå att jag ska lämna tillbaka den i veckan....


Otroligt söt sommar klänning (dåligt med suddig bild!)


Dom bruna är mina nya favoriter, får dock ont i fötterna!


Nu måste jag plugga, har precis börjat två nya kurser för sommaren och första deadlinen är idag på ett arbete! Suck, men man får ju poäng iallafall, det gillar jag!

Klädbytardag och vin på balkongen med vännerna

Äntligen har jag internet hemma!!!

Igår var Sanna, Maria och Camilla här och vi bytte kläder. Man fick ta med sig de kläder man inte själv gillade så fick man ta vad man ville av den andra personen. Väldigt kul och lyckat! Själv fick jag 4 nya klänningar, lite smycken och 2 toppar. Här är några av klänningarna som jag bytte till mig, har på mig en svart som jag tog av Maria så den får inte vara med på kort:









Notera Marias "spök-fuck-you", haha!






 


...

Nu är jag på jobbet igen och ska jobba kväll till klockan 23.00. Jag har fortfarande ingen internet hemma, vilket är väldigt frustrerande!

Jag har inte så mycket att skriva idag efter ett jobbigt dygn. Hoppas på att allt löser sig men just nu är det förvirrande...

Ska bli otroligt skönt att åka till Turkiet om 4 veckor och slippa allt hemma, längtar så!



Shopping med pojkvännen

Förlåt för en dålig uppdatering men jag har fortfarande inget internet hemma....

Idag har jag och Jocke shoppat! Eller mest Jocke. Han hittade 2 skjortor, 2 tjock tröjor, 2 par skor och en parfym. Jag köpte en klänning och ett par vita tyg skor. Men klänningen satt som korvskinn så den byter jag! Beställde istället denna:








Hemtenta

Idag jobbar jag som vanligt. Men idag är det skönt att jobba, dels för att Jocke jobbar och dels för att jag har hemtenta i Vetenskapsteorin så på jobbet finns alltid tid över till plugg.

Imorgon ska vi hälsa på Elisabet och Johan med tvillingarna i Säve. Jag har inte träffat dem sedan Jockes student  vilket är två år sedan, så det ska bli kul och se nu när de är så stora att de har börjat på förskolan. Mysigt. Senare på kvällen ska vi hem till mamma och pappa och kolla på "matchen", vet inte vad det är för match men roligt blir det! haha... På söndag blir det troligtvis en ny tatuering, hoppas på det. Efter det är det dags för pappas 42 års kalas och middag. en väldigt lugn och skön helg!



Ingen tårgas på krogen

Förlåt för en dålig uppdatering, igen! Eftersom Jocke har en hund hemma så har denna kära hund ätit upp antennen på modemet, lite pinsamt att erkänna detta för bredbandsbolaget. Sa dock att jag hade "tappat" det i golvet ocj vi får ett nytt imorgon...

Igår skulle vi på student fest på Parkan, efter många om och men bar jag pch Sanna av till Chez istället...Kan ju bara rekomendera att inte ha olaglig tårgas i väskan när man ska till Parkan eftersom de har metalldetektorer där! Haha, men vi är ju påhittiga så det löste sig fint....

Ska jobba i 1 tima till sen ska jag hem och sova, är så himla trött idag kom hem vid 02.00 och vaknade 08.00 i morse...Men inatt kommer jag sova skönt!

300 inlägg...

...har jag gjort med detta! Många va?!
Nu är det dags för densista utvecklingspsykologi tentan sedan är den kursen avklarad.. önska mig lycka till!

Hittade en mega fin bikini på Chicy.se men den finns bara i onesize, alltså xs.. Dåligt!

Sweetie Frill Bikini






Tentavecka

Nu är jag på jobbet, efter att ha svettats med allt plugg hemma. Har en tenta i psykologi ikväll och en tenta i matte på onsdag sen senare i veckan är det deadline på en hemtenta i vetenskapsteorin...Snacka om tenta vecka! Nästa vecka börjar 2 nya sommarkurser som håller på 5 veckor, därefter det är det TURKIET som gäller, gud va skönt det kommer att bli....

Men nu är det dags för middag, thaimat idag!



RSS 2.0