Tisdag

Idag har vi vart på öppna förskolan och på eftermiddagen/kvällen gick vi en långpromenad. Imorgon blir det skola. Längtar!


Måndag

Idag har vart en lugn dag. Jag har städat, lagat mat och pluggat. Sitter och tittar på familjen annorlunda och Inser att jag inte vill ha många barn! Imorgon blir det öppna förskolan och fika med mamma.


Match

Vi hade match idag och vann igen! Så kul när vi kämpat så. Ska precis lägga mig i badet och insåg just hur svullet mitt vänstra knä är. Jag gjorde en vurpa på matchen och knät är fyllt av vätska. Det högra knät fick också en smäll men det är inte lika svullet, där syns iallafall konturerna på knät. Haha!


Äta själv...

...går bra men kanske inte med skeden...


Middag!


Baka baka liten kaka

Var lite uttråkad imorse så jag bakade banankaka och muffins med jordgubbs/vitchoklad smak.


Ojdå

Alvin börjar så smått att terrorisera hemmet:


Bodys

Alvins nya bodysar:


Trött

Ligger i sängen och hoppas kunna somna snart. Vi var och handlade i förmiddags men skippade turen till gråbo. Istället sov Alvin och jag vilade på soffan. Efter det åt vi middag och gick ut på en långpromenad.

Håller alla mina fingrar och tår att det ska bli en behaglig natt. Måste sova!

Monstrer som väcker mig:



Hörs imon!


Sömn är överskattat...

... Tycker iallafall Alvin! Han har under 10 dagars tid vaknat minst 5 ggr per natt, varav 3 ska han äta. Förr sov han från 22.30-05.00, fick mat och somnade om till 9.00. Men nu är han klarvaken från 7.00 och det är inte jag!

Idag ska vi åka och handla mat med Marika och Olivia. Efter det skall vi till gråbo för att träffa carin och eventuellt ta en promenad.

Hörs ikväll


Lördag

Idag har jag haft innebandy och grejat lite hemma. Vi skulle städa men en viss person somnade i soffan så vi struntade i det. Tänker minsann inte städa hela huset själv!

Den där personen är just nu på väg på firmafesten i stan. Jag har hackat grönsaker och väntar in några vänner på tacokväll till gladiatorerna, mitt absoluta favvoprogram!

Hörs sen


Fredagsmys

Just nu:


Jumpsuit

Älskar dom! Han fick en i färg på dopet, passar ju bra nu när alla hans kläder är färglösa... Just nu har han tre i olika storlekar.


Favvofärg?

Jag har lite svårt för att klä Alvin i 1000 olika färger trots att jag tycker det är fint på andra barn. Rensade just hans garderob och insåg att jag nog måste fylla på med lite andra färger än just....


Åter i soffan

Efter en promenad runt kyrkan är vi äntligen hemma och har ätit middag. Jag ska snart byta om till träningskläder och bege mig till innebandyn.

Just nu:


Gymmet

Alvin gymmar lite:




Torsdag

Jag och Alvin har precis ätit en sen frukost. Han vaknade 7 men vi gick upp 9. Jag var så otroligt trött idag, kan bero på den stressiga dagen igår. Är inte riktigt van vid att ha mycket att göra! Alvin. Sitter just nu i sin Gåstol och jag ska byta om från pyjamas.. Vi ska ut på en promenad med Marika, Karin, och jasmine.
hörs sen!

Äntligen kväll

Dagen gick bra och var otroligt inspirerande! Kul att träffa människor som vill samma sak med sin utbildning.

Dagen för övrigt har vart stressig. Men allt löste sig tillslut!

Nu sitter jag med min stora kärlek i soffan och tittar på film.. Tror han iallafall, när jag egentligen läser bloggar på ipaden.

Hörs imon!


Första dagen i skolan



... Nervös!


Ingen spinning

Jag var laddad för spinning med Maria på sportlife. Men alla pass var bokade och det fanns inga parkeringar. Så besviken! Istället gick jag ut och sprang i 20 minuter och tränare mage med min pilatesboll.

Nu ska Alvin sova och jag ska duscha.


Härlig promenad och fika

Idag gick jag och Karin på en långpromenad. Efter det kom jasse och då fikade vi hos mig. Alvin somnade i vagnen redan innan vi gick.


Hemsida

Hittade en rolig hemsida igår med massa baktillbehör.
Ett hett tips: www.lyckasmedmat.se

Just nu

Frukost med gosungen


Bakning

Jag älskar att baka och laga mat. Så idag när Alvin som somnade bakade jag skorpor och satte en surdeg. Får väl se hur det blir med den! Spännande.. Nu ska jag ge Alvin sin första välling inför natten och sedan sova.


Effektiv dag

Idag hick vi upp vid 8, åt gröt och gick ut på en 30 minuters promenad. Efter det åt vi lunch och den minsta av oss somnade. Jag däremot satte mig på övervåningen och ska dra igång terminens första pluggstund! Har faktiskt längtat...


Yes!

Alvin ligger i soffan och suger på sina tår. Jag har precis ätit middag som Jocke fixat, samtidigt som jag njuter av vår första vinst i innebandyn idag! Så gött, två mål av tre gjorde jag också. Väldigt nöjd!

Längtar redan nu tills nästa match.


Sitter själv

Alvin kan...


Lördag

Idag har jag spelat innebandy och gått en låååång promenad i det härliga vädret. Vi har nyss ätit middag och ligger i soffan och tittar på film. Senare blir det bad i tunnan.

Just nu:


Dopet

Några bilder från dopet:


Middagslur

Vi ligger i soffan och försöker ta en powernap. Alvin har bara sovit 45 minuter sedan imorse. Men han verkar mindre sugen på att sova..


Grötfrukost

Jag har känt mig febrig så Jocke tog matningen av Alvin inatt. Skönt att slippa ibland. Alvin vaknade vid 7.30 och då gick vi upp och åt frukost.


Dopdagen

Alvins och min dopklänning:


Mössor

Vi ägnar morgonen med att rensa garderoben. Provar lite mössor:


Fredagskvällen

Sitter i soffan och myser med en nybadad bebis.


RSS 2.0