30 mars


Nu sitter jag och läser lite om huslån och sånt på nätet, alltid bra att kunna! Jag ha ju bara 1 termin kvar i skolan och förhoppningsvis bor vi inte kvar här på 35 kvadrat mer än nödvändigt!

Idag har jag vart i skolan. Första basgruppsseminarium (som jag dessutom var 1 timma tidig till) och en föreläsning om utvecklingspsykologi. Mycket intressant!

Nu skall jag skicka in foton på mina kläder som blivit förstörda i tvättmaskinen...Får se om man får någon ersättning för dem, hoppas!



Måndag

Jag har suttit och pluggat sen jag kom hem från skolan (Där jag satt i biblioteket och pluggade) och nu ska jag lägga mig i sängen och läsa...en till kursbok! Bättre att göra allt sådant i tid annars får man lida senare!

Imorgon blir det skola igen, slutar 15.30 tror jag...Eller 14.30.. Sedan blir det hem och plugga och kanska träffa min Mia, som jag inte träffat på lääänge. Men bara om jag hinner klart med allt plugg!!!



Min egen bikini!

Eftersom jag snart skall till Mallorca så behöver jag en ny bikini, designade en egen på Nelly.se:

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Lagbild!



Bergums If`s damlag





Vi vann!!!

Yes! Våran första vinst på vår sista match! 8-2 blev det, mot Mellerud! Yeeey!

Ska till skola nu, skynda skynda!




MATCH!

Om 3 timmar är det sista matchstarten för denna säsongen.. Hoppas på en vinst! HEJA OSS! Yeey!

Återkommer senare med ett, förhoppningsvis bra resultat...



Lördag

Idag kommer min systerryster hit och vi ska äta sushi. Vi har länge planerat att göra egen sushi, men jag vet inte vart man köper alla ingredienser. Någon som vet? Typ alger och sånt?

Iallafall så har jag tränat idag och städat..Rolig lördag. Imorgon spelar vi våran sista match mot Mellerud, ska bli grymt kul! Hoppas på att inte få en liknande läpp som i söndags, som förövrigt har försvunnit nu. Nu har jag bara ont i mitt näsben! Haha..


Vårkläder

Hemklickat från H&M:






Läppglans - Here comes trouble



Match i Kungälv

Igår spelade vi match i Kungälv. Det började med att jag ramlar in över sargkanten med min gigantiska väska över med och skicker: "Hej Kungälv", samtidigt som om att jag försökte ignonera att sargkanten mellan benen inte gjorde om alls...

7 minuter in i matchen får jag en armbåge i ansiktet vilket resulterade i att jag ser ut såhär:



Och jag kan tillägga att det är värre idag... Plus att jag inte kan snyta mig för näsan har svullnat också!

Sen i slutet av matchen (Ja, jag spelade med min megaläpp!) så är det en tjej som rappar till mig med sin klubba över smalbenet skricker "ditt jävla problembarn". Och då hade jag inte gjort något på henne..Eller inte slagit henne iallafall...

Matchen slutade med 8-3 till Kungälv...



Berså

Hemma igen efter en rolig kväll på Berså.. Festen fortsätter hemma i min ensamhet, återigen..haha!



Nya älg-ölen, mycket god!
 




Tequila?!


Min söta...


Smink

Iallafall nöjd med sminket idag:




20 mars

Jag missade min deadline igår och gick och tränade istället. Sen åkte jag in till stan på afterwork... Var hemma vid 3.00. Riktigt kul var det på Excet.

Sitter och har tjuvstartat vinet utan Maria, hon får allt skynda sig om det ska räcka! Haha..

Har dock ett problem...HÅRET! Vad ska jag göra...jag ser ut som en golvmopp...



19 mars

Idag är det plugg som gäller, igen! Jag har deadline idag 00.00. Jag hoppas på att vara färdig vid 16.00 för att kanske åka å afterwork med min käraste kusinvitamin... Det är bäst att jag lägger på ett kol..

Denna låt ska jag ha på repeat hela dag när jag skriver! Så bra...



Detta shotande :)

Kollade igenom min kamera som jag precis ha lagat, märkte då att det var en del bilder på det.. Och många av dem innehöll shot bilder! Haha!








Tights

Idag var vi i Angereds centrum för att köpa mat och alkohol till helgen, men det blev även ett par nya tights från Lindex:



Nu; Allum men Susanna, sen plugg!





Skor, skor, skor!

Idag har jag vart och hämtat mina älskade skor och jag är hel nöjd, tror jag. De bruna är lite stora så jag bli lite tveksam, spara eller inte?











17 mars

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sedan krypa ner i sängen. Det har inte vart en sån händelserik dag idag, men jag har fått gjort en del viktiga saker. Jag har gått med i två organisationer, gått med i en verksamhetspool för olika kanpanjer med rädda barnen, hämtat mitt nya skrivbord, städat, pluggat i några timmar på min examinationsuppgift och fått många nya ideèr.

Men nu äntligen så tänker jag varva ner och ta nya tag inför morgondagen som ser ut ungefär som denna!

Förresten så ser jag fram emot helgen, ska nämligen dricka vin med Maria, vet inte vad som betyder mest; vinet eller Maria? ;)




Jag och Maria i Sälen 2006! Saknar..



Pluggtime

Nu har jag ätit kalpos och potatis och ska dricka kaffe. Efter jag har bloggat klart ska jag sätta igång med hemtentan som ska vara klar på tisdag.. Ska ha som mål att bli färdig imorgon! Får väl se hur det går!

Nu---> PLUGGTIME




Dagens goda gärning

Nu har jag suttit och kollat upp olika organisationer hela morgonen. Jag blev så chockad på våran föreläsning igår och tycker så synd om alla de barn som far illa. Dock är det svårt att göra något helt ensam så jag blev medlem i maskrosbarn.org och rb.se. På rädda barnen anmälde jag mig även som kampanjarbetare, då kan hjälper till i sin regionen om det behövs tillfälligt med personal under en viss tid...Jag får ju hjälpa de barn i Sverige till och börja med, sedan de som finns på de hemska barnhem i världen ;)






Instutition - Special"pedagogik" i Bulgarien 2007



Sena människor

Jag blir helt galen ibland! På den senaste tiden kan jag bli så irriterad på vissa saker. Vi kan ta ett exempel.

Om en föreläsning börjar 10.00 så är man där INNAN 10.00. Idag hade vi en föreläsning och mellan 10.00-10.40 droppade det in folk. Så jävla störande... Jag har lust att skrika åt dom, då stör jag väl mer men ändå! Gah! Det är alltid samma människor också.... Suck. Men det absolut värsta är ju när de vart och köpt kaffe också, då är dom liksom sen och kan ändå med att köpa något så de blir ännu senare... Klart att man är sen någon gång ibland, men då får man faktiskt vänta tills det är paus och smyga in då... Om jag någog gång skulle föreläsa/redovisa ska jag låsa dörren till rummet när klockan är den tid då alla ska vara där och öppna den igen på rasten!

Så det så, nu vet ni det, kom aldrig för sent ;-)



16 mars

Nu är jag hemma från skolan och allt annat idag. Jag har precis ätit soppa och väntar på att Maria ska komma hit...Mystisdag idag!

Idag har jag vart i skolan från 10.00-14.00 på en bra föreläsning som gav mig mycket inspiration till en rolig idè. Säger inget mer än så... Mer spännande! Hihi!

Nu ska jag skicka in kvitton och sånt till lansförsäkringar och hoppas på att jag får en del ersättning för mina förstörda kläder..Hoppas på det bästa!



16 mars

Jag ska precis börja göra iordning mig för att åka till skolan. Vaknade idag igen av att hunden gnällde... Suck! Varje morgon är jag på dåligt humör... Men med lite kaffe och en Berocca tablett så är jag fit for fight.

Carin ska inte till skolan idag så jag får sitta ensam på föreläsningen och till råga på det, tänk då lunchen...Lonely..Hihi!

Löser sig nog, hörs senare!



Människor i bakgrunden

Jag har många gånger skrattat åt folk som kommer med på bild i bakgrunden som ser allmänt roliga ut. Till exempel denna bilden på Sanna på Nefertiti...



Undra hur många som har mig på bild i bakgrunden?



Kvitton på kläder?

Gahh.. Blir galen. Jag har ju en del tvätt som blivit förstörd i tvätten, men jag kommer att få ersättning för dem. Men de vill att man ska skicka med foto, ålder, pris, kvitto och en beskrivning på plaggen.. Hur ofta har man kvitto på kläder som man köpt på internet? Hur ofta sparar man kvitto på handdukar eller kläder man köpt för några månader sen?

Hittade två kvitton, blir sammanlagt 300 kronor.. Och allt som är förstört är för minst 2000 kronor... Suck!










15 mars

Idag har jag egentligen haft mycket grejer att fixa..Mer exakt så har jag haft 14 punkter i min "lista" att bocka av, varav 4 är avbockade...

Jag och Jocke har vart i Allum och kollat lite, sen hämtade vi min kamera på Elgiganten och åkte hem och åt lunch. När Jocke åkte till jobbet så var jag hos mormor och sydde lite kläder (märks att jag hade träslöjd kan man ju säga!).

Jag mötte Ida på vägen hem som joinade mig på middag idag.. Sen blev jag sittandes i soffan fram till nu.. Gissa om jag har ångest över hur lite jag har gjort idag! Blir en fullspäckad dag imorgon istället..


H&M

Vårjacka!




Skor

Dessa två fick det bli...Ska lära mig att gå i höga skor inför denna sommaren! Blev endast 398 kronor för båda... I like!


Nelly  Shoes - Day




Nelly  Shoes - Gothenburg


Lovely

Dom hade inga roliga kläder på Nelly.se idag, men hittade väldigt många fina skor..Bland annat dessa som jag SKA köpa innan Mallorca! Så söta...

Nelly  Shoes - Berlin



Effektivitet

Hör och häpna bloggen, idag har jag: Kört Jocke till jobbet, handlat mat, städat, skickat en kort resumè om en bok till mig basgrupp, skrivit klart min rapport, ätit lunch och druckit 4 koppar kaffe.. Och klockan är 12.28! Det där är effektivitet, det gillar jag...

Nu ska jag baka en sockerkaka till min käraste, sminka mig, läsa en bok, köpa spån till hästarna och sedan hämta Jocke från jobbet.

Vilken dag, slår vad om att det är beroccatabletterna som gör sin verkan...och kaffet kanske..Men vad gör det, jag är ju pigg iallafall..





9 mars

Idag ska jag åka och ha en kort lektion eller snarare en uppföljning av en föreläsning som adlrig blev av. Vi börjar 13.00 så jag åker in till stan nu tidigare för att äta lunch med min vän Nina! Ska bli mycket trevligt att träffas, vi går ju trots allt på samma skola igen, dock inte samma program.

Jag skulle åkt till skolan 8.00 i morse och sitta i bibliotektet och plugga men Jockes hund ställde till lite besvär inatt igen så ingen av oss har sovit särskilt bra, så därför skjuts den pluggbiten upp tills imorgon.

Ikväll ska jag träffa Maria. Vi hade planer på att gå till Chez idag men jag vet inte hur vi ska göra riktigt.. Vad säger du Maria?



8 mars

Jag har precis ätit lunch och tagit en paus i mitt pluggande (!). Jag har faktiskt kunnat koncentrera mig i 2 timmar utan att det varit jobbigt. Kanske för att jag testat sån där Berocca tablett som ska öka koncentrationsförmågan.. Hoppas på att det är det för då vet jag att jag kan knapra piller när jag behöver koncentrera mig!

För övrigt har jag haft en jobbig morgon/natt med hundskall från ena grannen, tidigt besök från en annan granne och en gnällande hund i min lägenhet.. Hoppas på en bättre dag iallafall!




/Lina

Kläder

Jag fick hem kläder från Nelly.se i fredags. Dock var det bara 2 av plaggen som var fina dom andra får jag skicka tillbaka...






(Suddigt) bildregn sen fredags

I fredags så var vi och bowlade och åkte sen till Berså! Grymt rolig kväll, dock är nästan alla bilder suddiga, men jag får väl skylla på alkoholen i detta fall... ;)



















Underbara klänningar

Watrfall Mesh Dress


3 mars

Nu är jag inne igen, jag har vart ute och skottat vår uteplats, inte så stor men med väldigt mycket snö på! Jag sitter just nu vid datorn och dricker en björnbör-jordgubbs smoothie, inte kiwi i idag!

Tänkte sätt igång och läsa en meningslös skönlitterär bok som vi har basgruppsseminarium på fredag om... Fattar inte riktigt varför man använder skönlitterära böcker på universitetet.. Tråkigt!



2 mars

Nu sitter jag och kollat runt lite bland alla bloggar, dricker kaffe och en banan-björnbär-kiwi smoothie (Förstår inte varför jag blandar i kiwi eftersom jag är allerigsk mot dem, känns som om det är myror i hela munnen!). 

Ska snart slänga mig i badet och göra iordning mig för att åka till skolan för en kort föreläsning. Känns lite onödigt att bara vara i skolan i 2 timmar, men det var tydligen en uppföljning av denna föreläsning nästa vecka och då vill man ju vara förbered.


Hörs sen!

Nelly.com

Hemklickat från Nelly.com. Jocke var faktiskt med i bilden och tyckte till om kläderna, dock kanske jag inte valde de kläder han tyckte men han fick iallafall se vad han betalar för ;-)

Only - Extreme TopOnly - Lulu Long Top

Serious Sally by Rut m.fl. - Britstown Zip TeeJeane Blush - Laura Tunic


1 mars

Jag är nyss hemkommen från jobbet och har ätit en "kvällsmacka".Jag har som sagt jobbat idag, vilket jag inte gjort på cirka 2 veckor. Och jag kan inte, efter en kväll denna veckan, förstå hur jag orkade jobba 3-4 kvällar i veckan. Men men man är kanske superwomen?

Imorgon ska jag på en 2 timmar lång (kort?) föreläsning sen blir det tisdagsmys med Maria och förhoppningsvis lite längre än från klockan 20.00, eller vad säger du Maria? Serierna börjar ju!

Hör att kärleken ligger i sängen och snarkar, så jag kryper nog till sängs jag med...

/Lina


RSS 2.0