Dagens armband

Nu har jag fixat med städandet, tvätten och pärlat lite.. Tänkte laga en sen lunch till mig själv och hoppas på att Maria kommer hit på en kaffe!

Pärlandet idag:Lördagen 31 juli

Jag har nyss druckit kaffe och sitter och fixar lite musik till mobilen min. Tänkte gå ut och springa, om min träningsvärk tillåter det!

Senare idag skall jag bara vara hemma och städa, tvätta och fixa ordning. Kanske lite mer pärlande?Pärlor

Jag har spenderat fredagen i min ensamhet då Jocke har jouren. Jag har ätit tacos och pärlat och tänkte nu lägga mig framför tv:n och slappa ett tag till det är dags att sova.

Här är resultaten av mitt pärlande:

HalsbandÖrhängen

Fredag


Igår var jag faktiskt ute och sprang, eller ja, jag gick jättefort så mina ben knappt hann med och sprang så mycket jag orkade (MEr än vad jag trodde att jag skulle orka!).. I slutet av rundan, som tog cirka 1 timma, höll jag på och dö. Benen blev som gele! Men det var härligt iallafall...

Nu sitter jag och äter frukost vid datorn och ser hur det ösregnar fortfarande! Tänkte gå ut med Texas och sedan åka hem till mamma och pappa och rasta deras hund. Måste lämna bilen där också, vilket betyder att jag måste gå i regnet hem.. Blää..

Idag ska jag träffa Karin, hon skulle till Olofstorp och då får man ju passa på att ses! Härlig tjej det där!Torsdag


Jag har haft en underbar dag med min söta vän Carin. Vi var i Allum och shoppade lite. Jag köpte present till mamma, några pärlor och kollegeblock. Lite för tråkiga grejer för att ta kort på! Vi åt lunch på Max och åkte sedan hem till mamma och pappa och satt i loungen och myste i några timmar...

NU sitter jag vid datorn och har fixxat med lite papper inför innebandysäsongen, tänkte bege mig ut och springa i ösregnet och som straff för vad Texas gjorde imorse tar jag honom med mig!

Hörs senare!

Dumma hund

Vi har en hund här hemma, som inte kan låta bli att äta på saker.. Droppen var ändå imorse när jag fann honom bitandes på min nalle som jag fått när jag var 2 år och en annan nalle som jag fick på min och Jockes första "alla hjärtans dag". Man kan väl säga att han hunnit lite längre på den sistnämnda!


Allum med bästa Cain


Nu har jag nyss ätit frukost, kollat mejlen och läst alla bloggar. Skall bege mig hem till mina föräldrar och passa deras mega hund eftersom dom är i Gränna tills imorgon. Jag fick även låna mammas bil och tänker åka och hämta Carin i Gråbo, för att sen åka till Allum. Blir nog inte så mycket shopping (Förutom en present till mamma) eftersom mina löner har strulat denna månaden.. Så tråkigt!
Carin!


Kväll

Nu har jag suttit vid datorn i några timmar. Jag har beställt en kalender (planeringsfreak som jag är), böcker till kurserna i höst och kollat igenom de nya kursplanerna. Älskar att gå i skolan.. Måste försöka att vara lite ledig iallafall! Hade det helt underbart i Falkenberg, så jag borde åka bort för att slappna av för hemma så kan jag inte låta bli att planera och tänka på allt som händer i höst! Spännande kommer det att bli iallafall!Härlig bild som Ida tog i Falkenberg!


Forts. Nossebro

Det finns miljoner saker att köpa på Nossebro marknad, men jag köpte som sagt skorna i förra inlägget, pärlor, champangeglas och en väggskylt med texten "kärlek". Mycket nöjd med dagen och det gick inte på många kronor!


 
Nossebro

Jag vet, jag är dåligt på och blogga! Men så är det bara!

Idag har vi vart på Nossebro marknad och jag (mamma och Ida) hittade världens finaste skor, eller iallafall, väldigt fina skor. Dom för för små för mamma och för stora för Ida, så mig passade dom perfekt! Köpte även lite andra smågrejer...
RSS 2.0