Torsdag

Stressig dag idag också. VFU hela dagen, sedan var jag hos mormor och sydde min tights, sedan till jobbet en stund och sedan hem.

Jag har fått gjort mycket idag, och har dessutom nu precis lagt ut Volvon på annons.. Har adrig gjort något sånt förut och jag var nära att skriva Jockes nummer istället, men skrev mitt egna! Får väl se om någon hör av sig.. Hoppas hoppas...

Nu ska jag packa grejer som jag ska ha med min till träningen. Ska även slå en pling till mina vänner Maria och Sanna.



Fullt upp!

Det var ingen vidare blogg dag idag. Men jag har haft fullt upp hela dagen. Så här har min dag sett ut:

9.00-17.00: Var på jobbet (VFU)
17.00-18.30: Var hos Ulrika och spelade in min röst (Låter jag så hemsk?) till vår powerpointpresentation.
18.30: Åkte och tankade och gick till biblioteket i Hjällbo för att läma två böcker.
19.15: Kom hem och åt middag som Jocke lagat.
20.00: Satte mog med mitt plugga och fick bockat av några punkter i min kalender.
21.00- sent: Påbörjade rapportskrivningen och målet är att ha gjort klart analysen...

Hörs imorgon! 




Clash of the titans 3D

Jag och Jocke var på bio i söndags och såg Clash of the titans 3D. Handlar om gudar och sånt! En bra film som jag rekommenderar (Speciellt om man gillar nördiga glasögon!) 









12 m, 16 m eller 24 m?

En sak som jag lääänge funderat över är varför det står 12 m, 16 m eller 24 m på nästan alla skönhetsprodukter. Min teori är att det är så långt det skulle bli som man tryckte ut allt i en lång linje. JAg presenterade denna teori för en av mina vänner, men hon höll inte med mig.. Men varför står det så då?




Förstår ni vad jag menar?


Elise Ryan

Så, nu är min vfu-reflektion klar..Eller typ, jag ska bara lägga till cirka 10 rader, men det får jag vänta tills imorgon!

Nu ska jag visa vad som låg innanför min dörr när jag kom hem *Trumvirvel*...

Min Elise Ryan klänning!






Pizza

Nu sitter jag vid datorn med en kopp kaffe, efter att ha ätit hembakad pizza. Så gott! Funderar på om jag ska skriva på min rapport som jag verkligen inte kommer bli färdig med idag eller min vfu reflektion som jag kommer att bli färdig med idag... Hmm?

Senare skall jag lägga upp en bild på en efterlängtad sak som kommit till mig..

Men först, plugg!






Specialerbjudande

Specialerbjudande från Nelly.se. Köp en vila kläning, få en på köpet! Tror ni att jag kunde hålla mina fingrar i styr?
Nej, det kunde jag inte! 179 kronor för båda..
 
Vila - Femme Tunic Vila - Spirit Corsage Dress


Färdigpluggat för idag!

Nu har jag skickat i en uppgift i Kognitiva förmågor. Riktigt intressant faktiskt. Fick syn på att jag ska ha skrivit klart en rapport på 8 sidor som skall vara inne 12 maj, den dagen som vi kommer hem från Mallorca. Blir till att plugga hela nästa vecka också!

Men men det lönar sig i slutändan (Rolgit ord. Slut--ändan. Slut--rumpan!)




 

Härlig helg!

Jag har haft en väldigt bra helg. I fredags var jag och Carin och handlade, kikade i Allum, var på biltema och lunchade på Max. Sedan åkte vi hem till mig och drack kaffe. Senare på kvällen så bjöd jag och Joakim in oss själva till Carin och Robert, vi grillade och spelade TP. Alla var grymt dåliga på det, så vi gav varandra GANSKA ledande frågor..

Igår spelade vi match mot -00:orna och vann med 3-1. Lite pinsamt men roligt! 

Sedan åkte jag med Maria till Mekonomen och köpte grejer till hennes bil. 

På kvällen så var Milla & Kim, Tony & Marika, Sofi & Saga, Wille & Nathalie här och grillade och spelade kubb. Det var ganska trångt kan jag erkänna men väldigt kul iallafall! Senare på kvällen så åkte vi ner till Hanna & Miche och drack lite vin. 

En väldigt mysig helg iallafall. 

Nu ska jag sätta igång med mitt plugg som legat på hyllan allt för länge! 



Biltema

Nu blir det dags för kaffe och sedan hämta Carin. Vi ska yra rynt på biltema som två höns och försöka hitta grejer till bilarna. Sedan blir det mathandling för hela slanten..

Hörs senare!

Mitt beslut

Här är mina grejor som jag beställde från Nelly. Jag bestämde mig för att inte behålla allt, roligare att shoppa IRL.. Höhö..


Spara!


Spara eller skicka tillbaka?!



Skicka tillbaka!


Sen dag

Nu har jag läst lite bloggar, kollar mejlen, ätit middag och fejsbookat. Slutade 18.00 på min vfu idag, då blir hela dagen förskjuten...Tänkte sätta igång med plugget och listan är lång:

Lärarprogramet: Skriva om cirkelteori.
Kognitionsvetenskap: Tema 4.
Psykologiska testning: Examinationsuppgift + 3 föreläsningar.

+ Att min plan var att skriva lite om hur jag vill lägga upp min c-uppsats som ska skrivas till hösten. Men först blir det "lärarplugg"!




Ps. Förresten så fick jag hem mitt paket från Nelly.se idag och skall visa grejorna lite senare ikväll, efter plugget... Ds.




Tisdagsmys

Nu har Maria nyss åkt hem, vi har haft tisdagsmys för en gång skull! Mysigt mysigt... Måste prioriteras...

Idag har jag vart på min vfu och hela dagen har gått ganska fort faktiskt. Jag behöver sätt mig och plugga egentligen, men inatt sov jag bara 5 timmar, så det blir nog dubbelt plugg imorgon istället!!


Åh!

Åh, nu gråter jag igen! Den där klänningen från Nelly som bara fanns i rosa i min storlek, finns nu i svart i min storlek. Men nu har jag lovat att inte beställa något på nätet om jag inte betalar det direkt. Och jag har inga pengar just nu! Så nu kommer den säkert hinna ta slut..Igen! Bajs också...

Förresten så fick vi en examination skickad till vår mejl på min extrakurs. Denna examination skall vara inlämnad i vecka 14-15, typ NU! Tack för den, Kristiansstads högskola. Nu vet jag precis hur jag skall spendera in helg!




Lina älskar!

Jag satt uppe igår och kollade på Nellys rea. Hittade inget vidare och idag var jag inne och kollade på deras nyheter, man kan ju säga att det finns en del fint! Bland annat dessa två:

Block Color DressElise Ryan Lace Dress



15 april

Jag försov mig i morse. Vaknade 10 minuter innan jag skulle gå till bussen. Hatar sådana dagar när man försover sig, man känner sig liksom sjuk; trött och sliten.

Iallafall så är jag hemma nu och skall vika tvätten, diska och dricka kaffe sedan blir det en lång powernap, vem vet, kanske somnar för natten. Kan ju alltid hoppas!




Mallorca 2010

Pratade men Milla idag som ringde och påminnde mig om att vi åker om 3 veckor till Mallorca! Gah! Har skitmycket grejer och fixa innan det, men det skall nog gå bra..

Ska bli så gött med en hel vecka: All inclusive dessutom = Hur mycket alkohol och mat som man vill! Herregud, galet!



Partydrinkar hela dagarna!!!!




Yesbox

Gött, klarade tentan i specialpedagogik! Check!

Nu kör vi kognitionsvetenskap!



Onsdag

Jag har tagit tag i mig själv och försökt göra det till en bättre dag. Och lyckats. Jag har gjort en årsbudget över vår ekonomi, mycket stolt! Jag har läst (inte så noga men ändå!) all litteratur till imorgon, dessutom är jag klar med de två valbara böckerna som vi ska ha läst till mitten av maj (Jag vet jag är ute i god tid, men det är väl bäst det!). Jag har vart och tränat och skall nu sätta igång och plugga kognitionsvetenskap.


Ps. Fast så duktig är jag inte egentligen så att jag pluggar kognitionsvetenskap hela natten, med det är en jäkligt bra ursäkt till sambon. Skall jag vara ärlig så väntar jag på att klockan skall blir 00.00 så jag kan logga in på Nelly.se`s sommarrea!! Ds.



?

Idag är ingen bra dag. Jag är trött på allas åsikter om allt,  hör och häpna, trött på allt som har med skolan att göra! Ibland undrar man egentligen varför läser så mycket extra och försöker lyckas med allt! Kommer det att löna sig i slutänden?  

Skall nog ta min käraste ponny en sväng i skogen i helgen och fundera över mitt liv.. ;)





Godkänd

Jag tog nyss en paus från pluggandet och loggade in på min mejl och hade redan nu fått svar från min lärare på psykologi kursen. Jag skickade ju in mitt arbete för 3 timmar sen typ och gissa!? Jag fick godkänt!!! GÖTT! ..nu har jag bara moment 2 kvar!

Och dessutom älskar jag när lärare (eller alla människor) svarar snabbt på viktiga grejer! Effektivitet gillar jag!





Solplugg

Nu har jag gjort klart en av mina fyra punkter. Tänkte ta med mig allt "läsmaterial" och påbörja de resterande tre punkterna på min to-do lista ut i solen!

och en kaffe såklart!


Skor, skor, skor!

Jag har länge velat ha ett par textilskor som passar till ALLA olika outfits. Och jag vill inte ha converse men nu var jag inne på skopunktens hemsida. Jag vet att det är dålig kvalite på skorna men dom är billiga och vita skor använder jag bara en säsong ändå!



Hittade även dessa söta:







To-to list

Gissa vad jag ska göra idag?! Jo, såklart fördjupa mig i allt plugg som ligger på mitt skrivbord.. Men jag kan inte påstå att jag tycker att det är jättetråkigt. Men jag hoppas att jag hinner klart tills ikväll, så jag kan träffa min käraste Maria!

TO-DO:
1. Komplettera en fråga på min psykologitenta
2. Läsa boken Farlighetsbedömingar till psykologin
3. Göra tema 2 och 3 i kognitionsvetenskap
4. Läsa klart boken Autism till kursen specialpedagogik

Dags att sätta igång om jag ska hinna klart!



Herr och fru polis

Hahaha.. Hittade några roliga kort på mig och Jocke i polismössa (!)


 






Carin och Robert

Förresten, var hemma hos Carin och Robert i helgen och grillade.. Mycket mysigt! Hopas på fler "grillningar" hos dom i sommar!  Och ja, jag drack vin trots att jag och Jocke har (Hade) alkoholförbud!





Planering

Nu har jag spenderat 4 timar framför datorn. Jag har gjort veckoplaneringar, månadsplaneringar, sökt nya kurser, gjort en tenta och ordat lite bland de kurser som jag läser nu. Älskar verkligen att plugga (När man är motiverad), men ibland så undrar man lite vad jag ska ha alla kurser till. Jag har nu läst 5 extra kurser och kommer troligtvis när jag är klar (Januari 2011) ha läst 10 kurser extra sammanlagt... Skall gå till min studievägledare i veckan och se om hon kan hjälpa mig att reda ut alla mina frågor...

Nu återgår jag till min bok Autism och sedan är det läggdags!


Lördag

Idag har jag varit och handlat mat med Ida. Vi åkte sedan hem till mamma och pappa och åt frukost.. Mysigt!

Sedan åkte vi hem till mig och Ida lekte med texas och vi pluggade (!). Sedan körde jag Ida och hennes kompisar till en tjejmiddag, efter det åkte jag återigen hem till mamma och pappa och middag..

Nu sitter jag vid datorn och har absolut inget att göra...








Hjärnor

Åt nötter som såg ut som hjärna idag och pluggade kognitionsvetenskap (Hjärnans fuktion), fyndigt!! Haha..




ÖL!

Jag och Jocke hade en deal, ingen alkohol innan Mallorca. Men jag kom på honom med en starköl hos grannen just nu. Så vad säger man; jämställdhet?



Skål!

(Och med tanke på att han drack starköl, så kan ju jag dricka två folköl med gott samvete: 3,5+3,5= 7,0%. Jag vet att man inte räknar så men man skulle kunna göra det!)




Balla syster

Haha, hittade en serie med bilder när Ida smyger sig upp mot kameran på nyårsafton..Fnissade lite för mig själv faktiskt!









Här är hennes blogg:
Idahopalm.blogg.se


3 klänningar

By the way, så väntar jag fortfarande på dessa plagg.. 10 dagar sen dom skickades från Nelly...

Rut m.fl. - Iris Vintage DressPieces - Mami Caftan SoildVila - Spirit Printed Dress

...hoppas dom inte kommit bort!


Nooo!

Nu gråter jag floder..Jag bokstavligt talat har tårar i ögonen! Jag beställde en klänning för ett tag sen som jag var helt kär i, perfekt på alla sätt. Men den var för stor. Jag beställde en mindre storlek men då var den slut.. Nu upptäckte jag att den finns, men nu finns bara för små storlekar kvar! Suck..

Elise Ryan - Watrfall Mesh Dress

Dock finns den i rosa, men jag är så blek så jag kommer antagligen se ut som en gris.. Hmm. I-landsproblem, verkligen!

Elise Ryan - Watrfall Mesh Dress

Vilken tycker ni är snyggast?




Gladiatorsandaler

JAg behöver faktiskt ha ett par "sandaler" (Jag har alltid hatat det ordet!!) till Mallorca. Hittade dessa på Nelly.com för 179:-. Men tror att jag vill kolla i affärerna först innan jag bestämmer mig, annars var dessa fina...
Nelly  Shoes - Gladiator



Fredag

Idag har jag haft litteraturseminarium i skolan. Gick bra och var intressant, jag sa inte så mycket (rättare sagt ingen alls!) men ser mig själv som en observant deltagare.. Haha!

Sedan stannade vi i skolan i 2 timmar och jag hann med en del plugg. Inte så mycket som jag borde egentligen. Men men...Kanske borde sänka min krav? Eller öka farten?

Tog bussen hem och tanken var att fortsätta med plugget men det var så stökigt så det fick bli en städ-eftermiddag! Så nu får jag ägna mig åt plugg imorgon också..Men förhppningsvis blir det en fika men Nina på stan.

Ikväll blir det lugnt, känner inte att jag orkar göra något speciellt, trots det fina vädret, ska slå en pling till min kära Maria bara!



Pluggdag

Nu har jag och Carin suttit på Cafe Vanilj i vasastan och pluggat sedan 13.30. Vi har hunnit med en del plugg, dock hade vi hunnit mer om vi hade vart effektiva, eller vad säger du Carin?

Snart skall vi packa ihop och gå mot Handelshögskolan och ha informationsmöte om hur vi skall gå tillväga för att skriva vår C-uppsats till hösten.

Hörs senare!



Anna Anka

Kom just på att jag missade dagens avsnitt av Anna Anka söker assistent. Tycker det verkar ganska kul det där.. Haha.. Och nu börjar ju efterlyst! Blir nog lite skumläsning av boken bara och lite tv tittande..









Onsdag

Idag har jag vart på studiebesök på Spsm (Specialpedagogiska skolmyndigheten). Väldigt intressant!

Just nu sitter jag och dricker en kiwi-bjärnbär-jordgubb-spenat smoothie och har inte tränat.. Träningen var intställd pga Påsklov.. Tråkigt!

Snart skall jag återgå till mitt plugg.. Har ca: 30 sidor att läsa klart!




Så irriteras!

Jag är på så grymt dåligt humör just nu! Ingenting fungerar! Jag är trött, hungrig och lägenheten är stökig! Dessutom skulle jag vara duktig och fixa lite grejer men det fungerade ju inte...

Ställa av bilen -Hittar inte registrerinsgbeviset, så det går inte.
Ta bort försäkringarna från länsförsäkringar - Inloggningen fungerar inte.
Logga in och kolla saldot på Statoil kortet - Går inte att registrera kortet.
Se hur mycket pengar jag får tillbaka på mina förstörda kläder - Länsförsäkringar har inte svarat (Det har ju "bara" gått 10 dagar!)
Logga in på min nya kurs - Mina uppgifter fungerar ej.

Kan det bli värre?!

Mystisdag!

NU är jag klar med min psykologi tenta och vi kan väl säga att jag kan nog nästan lova till 100% att det blir en omtenta på den!

Imorgon blir det en mysig dag.. Först ska jag träffa Karin i stan och fika med henne, vid 12 ungefär. Sedan vid 3 skall jag träffa Nina och fika eller ta en tidig after work.. Får se vad hon känner för! Senare på kvällen kanske det blir en mystisdag med Mia.. <3

Myspys!




Charlie

Min lilla älsklingsmisse har vart ute på äventyr i 24 timmar nu.. Jag hoppas verkligen att han är ute och vandrar så han inte blivit överkörd eller att någon tagit in honom.. Jag väntar och väntar på att han ska kraffsa på dörren!




Påsk 2010

Denna påsk har varit mycket mysigt. Vi började dagen med en lunch hos mamma och pappa, fikade på väldigt fina muffins som Ida gjort:



Vi jämförde Ozzys och mitt huvud. Sjukt att en hund har större!
¨

Vi spelade kubb, jag och Ida vann inte


Jag halkade i den enda hundbajsen som fanns på tomten!


Sedan åkte vi hem till mig och Jocke och Ida tröttade ut hunden...


...Medans jag och Jocke drack öl och rensade vår uteplats..


Sen gick vi tillbaka till mamma och pappa. Där grillade vi med Robert och Catta.




Vi eldade och drack äpplecider!



Ullared

Dålig uppdatering, jag vet! Men så är det ibland, eller ganska ofta för mig..

I fredags så blev det en spontan tripp till Ullared men Jocke, mamma och syster. Hade inte så mycket pengar att spendera men en del saker blev det allt, bland annat dessa två väskor:

 



..och hade kul i bilen!





RSS 2.0