H&M och Polen

Jag har nyss beställt två toppar (marinblå och vit) från H&M och en T-shirt till jocke. Han ringde nyss och sa att han hade köpt en jagcka för 2800. Jag tyckte såklart att det var mycket pengar men fick som svar: - Men den skulle kostat mellan 5000-10.000 kronor! Mmm, men jag hade nog inte köpt en sån iallafall! Haha hoppas den är fin isånnafall.


Sitter på jobbet nu och ska jobba till 22.00 och har jobbat sen 8.30... Fyy va trött jag är, men imon åker vi till POLEN! Wiiee, va kul det kommer bli...och så himla mysigt!

Längtar längtar...När jag kommer tillbaka är jag 21 år istället för 20...Så tekniskt sett så har jag ju aldrig fyllt 21 i Sverige så man kan ju fortfarande kalla sig själv för 20-åring! =) Åldersnojja?!





/Lina

Ny klänning

Min käraste kläning har kommit! Måste prova den hemma sen..! LOVELOVELOVE!

Bilder kommer vill jag lova!





/Lina

Tjejkväll

Nu har vi tjej kväll på jobbet. typ 20 tjejer som springer runt och skriker och har roligt! Haha...vill också va 13 år igen..(åldersnojja?!) men men...

JAg har världens huvudvärk nu..usch, måste vara efter mitt pluggade på tentan idag, som faktiskt gick ganska bra! är klart tror jag... får se va det blir för betyg, men inte mer än G denna gång tror jag! Om jag ens klarar den gränsen... =/



Måste jobba nu...


/Lina

ÄLSKAR DENNA TUNIKAN!

Så himla fin stickad grå tunika för 98:- men den ärslutsåld varje dag! Ska köpa den någon gång....



Nu måste jag plugga mer så jag hinner hem och spela innebandy ikväll! Haha....




/Lina





Tenta vecka

Nu sitter jag och Carin i skolan och skriver på våran tenta, eller nu fuskar jag och bloggar lite...Men men. Det går faktiskt ganska bra! Hoppas att jag får ett VG för då har jag lovat mig själv en ny kläning! Haha! Kommer nog köpa en ny någon gång iallafall men om jag får bra betyg kan jag köpa en med gott samvete....=)


Denna söta från Stylebystars.se är jag lite sugen på!






/Lina

Åldersnoja?

I fredags va jag på Razzia men Sanna och Maria. Det va kul men jag åkte hem tidigt, halv 2. Tycker inte längre att det är kul att vara ute, känner mig såååå gammal bland alla fjortisar som hoppar runt som yra önor på dansgolvet... USCH! På lördagen va vi på tjejmiddag hemma hos Camilla, jätte mysigt! Sanna och Maria skulle ut efteråt (ser jag förvånad ut?!) men jag valde att inte följa med... Vill inte helt enkelt...usch, jag har säkert en dold åldersnoja, som börjar krypa i kroppen ju närmare min födelsedag kommer!
 



Jag om 2 veckor!






/Lina

Förlåt tjejer!

Det blir en Polen resa den 31 oktober till den 2 oktober! JAg är jääääättteee glad! Men jag vet 2 som just nu sitter och tjurar... (Sanna, Maria?!)

Ska bli så skönt att åka bort en helg, speciellt när min kurs slutar på fredag innan vi åker!

Hade min bedömning på VFU:n iågr och det gick mega bra! Är så stolt... Skönt att det är över....




/Lina

Oteknisk?

Sitter i personalrummet  på min VFU och skriver mig såkallade själv värdering. Ska bli bedömd idag av min VFU-någonting... Gahh!

Trodde att färgen i skrivaren var slut så jag tryckte på alla knappar och har haft panik i 45 minuter för att det inte går och skriva ut! Gick och frågade kökspersonalen hur jag skulle göra och hon sa:

- Jasså, du menar kopiatorn och pekade på maskinen som jag tryckt på.
- Nej, skrivaren svara jag.
- Men, lilla gumman det är ingen skrivare, det är våran kopiator! I det andra rummet står skrivaren....!

Röd som en tomat sitter jag här nu och skrivet ut min självvärdering...Tänk, jag har tilloch med använt kopiatorn... Haha.
Jag ska bli lärare...Hmm in my ass säger jag bara!





/Lina

Du är vad du äter

Haha föresten, jag kollade på "du är vad du äter" igår och Kartin Schulman va med! Guuud va hon va rolig! Lite roligt kommentarer:

-Asså ska jag inte dricka alkohol eller röka på 8 veckor, kommer det blir den absolut tråkigaste perioden i hela mitt liv! JAg kan lika gärna låsa in mig!

- När hon helt plötsligt klämde på mina bilringar, höll jag på och flippa, asså! Ingen annan brud än mig hade klarat av det...!

Haha, gud va jag skrattade...Så skön asså!







/Lina

Hellre äter jag hundbajs, än går upp tidigt!

Usch jag HATAR att gå upp tidigt! Jag vet, jag har tjötat hela veckan om dessa tidiga morgonar men jag hatar dom... Jag vill bara dö när klockan ringer på morgonen...Dessutom hade jag vart duktigt och lagt fram vad jag skulle ha på mig men mina strumpbyxor gick sönder, hittade ett par nya men de gick också sönder, vilket resulterade i att jag fick ta på mig ett par blöta jeans!

Är på jobbet nu och har 2 kära vänner som tjötar hål i huvudet på mig att jag ska med ut idag, men tjejer; jag orkar inte, har typ 150 kronor och har ingen partylust alls!

Nu tänker Sanna och Maria såhär:
-Men det blir roligare när du har förfestat, och oroa dig inte för pengar det har Maria!

HAr jag rätt?!

Haha..





/Lina

Sjuk...IGEN!

USch, jag har vart hemma hela dagen idag och legat i sängen och spelat sims 2.. Helt beroende framkallande! Har ont i halsen som attan! Så det blir en slapp dag imon också men då måste jaag plugga..,åste komma ikapp lite nu asså! Fy va jag har slarvat denna kursen! Blää...

Fick reda på idag att jag kommer att få tillbaka 700 kronor från en räkning jag råkat betala 2 gånger! Haha gissa om jag blev glad! Den fattiglapp som jag är...








/Lina

No Polen för oss =(

JAg skulle precis gå in och boka vår resa till Polen, är jag upptäckte att det inte fanns några platser kvar! Fyy va ledsen jag blev. Jag ska ringa StenaLine och kolla om de har några sista minuten platser kvar... Hoppas! Annars får vi väl åka helgen där efter... =(









/Lina

VFU

Idag gick jag hemifrån 06.20! Usch säger jag bara...Jag hatar att gå upp tidigt. Maria startade en grupp på facebook:  "det borde va olagligt att gå upp innan 6.00" men jag tror jag ska starta en ny grupp: "det borde vara olagligt att gå upp innan 8.00"!


Slutar snart och ska nog åka till stan och köpa grå lera till mina förskolebarn!



/Lina

Träna eller inte?

Hmm, sitter på jobbet (som vanligt) och funderar på om jag ska träna ikväll... Eller om jag ska lägga mig i sängen och läsa en bra bok? Hm..

Hoppas på att jag kommer kunan gå hem snart så jag hinner plugga lite innan jag ska träna (om jag ska träna!)... Tänkte jag skulle göra mig en kopp te med honung i! Mumma...

Åhh! Vet ni vad jag ska göra när jag fyller år?! Jag ska till Polen. Så länge som jag har tjötat om det där jäkla landet! Haha, så vi kommer troligvis åka den 2 november och kommer hem den 4 november, så egentligen är jag ju inte borta på min födelsedag men det blir en rolig helg iallafall. Hoppas på att hitta många fina kläder och massa skor! Haha...



Gdynia i Polen!



/Lina

Ny klänning!

För att pigga upp mig själv beställde jag äntligen en klänning från stylebystars.se. Denna blev det:



/Lina

Helgen som vart

Denna helg har jag bara tagit det lugnt! Så hilma skönt... Jag var i stan med Carin i lördags, det va mysigt. Letade efter ett par svarta jeans men hittade inga, trots att jag provade minst 15 par! usch va arg jag var, så istället köpte jag en stor T-shirt med uggle tryck, en BH och en svart (!) party klänning. Jätte fiiin.... Igår va jag hemma och spelade Sims 2 och sen kollade jag på jockes a-lags match, dom vann med 8-4! Mycket bra!

Nu är jag på jobbet och denna veckan är lika jobbig som de andra veckorna kommer vara denna höst... Jag kommer vara helt död när det är jul! Fyy, va jag vill vara ledig...




/Lina

RSS 2.0